美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我轉咗mask啦~

我見啲mask就嚟用哂,就補咗D貨...同大家分享吓呀!
1.L'OCCITANE-honey comfort mask
2.L'OCCITANE-gommage douceur gentle face buff
3.sogne-布甸mask
4.sogne-special replace softmask
第1嗰隻係可以補濕同for轉天氣嘅時候等D皮膚作出舒'碗',好正架!有好香蜂蜜味架~~
第2隻係用嚟去角質嘅,好似peeling咁架,用完超滑滑~~
第3嗰隻唔洗多講...勁正!用完同佢嗰名一樣,布甸咁滑~
第4隻就係eye mask嚟,用完都ok,黑眼圈好似淡咗,但係只係用過一次,可能用多幾次效果先至明顯DD
hello~~

伯爵府

Re: 我轉咗mask啦~

我都有用L'OCCITANE-honey comfort mask,d蜜糖味好香,但驚會潤過頭,所以會係特別乾的日子先用

sogne-布甸mask以前用過,都幾好,用完後明顯白咗同soft咗,但keep得唔耐同價錢略貴

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

Hi 莫氏:

想問0下隻sogne-布甸mask 係邊度有得賣同幾錢?另外佢正d定Laneige隻Strawberry Mask 正d呢?我用過覺得都幾好0咼!

KiuKiu-Mama
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

洋房

响沙田西田有sogne專櫃,390特價,原價560架!勁低~~
我聽Dfd話strawberry mask唔好用,so無買到,比唔到意見你,但係我諗布甸mask會好D,因為佢係多功能mask嚟~可以[清除毛孔內嘅油脂污垢,去除死皮,收細毛孔兼補濕,全面改善暗啞乾燥肌膚,去面黃,清除油脂粒,蘊含雞蛋膜成份,使用後有如雞蛋般幼滑細緻...]單張上面咁寫~~

hello~~

首頁

尾頁

跳至