自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

岩岩係facebook睇到10大婚禮歌,醒起我當時整左個playlist夜晚時播,原因係太多中意既歌,揀唔落手,所以整左個list
到依家我都仲會聽番,最中意westlife既beautiful in white,最經典張學友既你的名字我的姓氏,仲有蘇打綠既小情歌
大家既婚禮又播左咩歌?大家既婚禮播左咩歌?

大宅

Poo得好勳章

回覆樓主

周柏豪ge我的宣言

大宅

.

sunflower1234    發表於 18-5-24 23:27
esmehouse    發表於 18-5-24 12:02

子爵府

回覆樓主

夢中的婚禮

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

珍珠宮

回覆樓主

好多喎、整左個list 成晚播,每隻都係我自己揀

寶石宮

2023年兔年勳章

ljhy10 發表於 18-5-24 10:34
去過一個婚禮飲宴,食食吓聽到that's why you go away, 呆了

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

去過一個婚禮飲宴,食食吓聽到that's why you go away, 呆了
係咪佢本人太中意呢首歌,冇為意到底首歌講咩

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

有次做姊妹

下午在酒店宴會廳試機時,播左:
可不可能還我自由

岩岩先簽字,咪玩野wor

大宅

.

男爵府

回覆樓主

PowerPoint 用nothing gonna change my love for you
新郎新娘進場用Canon in D
乳豬出場就用congratulations
敬酒用happy together

子爵府

林子祥嘅分分鐘需要你

大宅

我聽過播“合久必婚” 但事實歌詞係合久必分㗎喎………

水晶宮

回覆樓主:

打得火熱, 諗番起都笑死

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

進場時播 Always
播成長片段用 You are the Love of My Life

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Photo Montage - Love me tender
March In - I swear

我揀呢2首主要係因為節奏對比大,可以吸引賓客注意。

男爵府

LucaLuLu 發表於 18-5-23 18:20
岩岩係facebook睇到10大婚禮歌,醒起我當時整左個playlist夜晚時播,原因係太多中意既歌,揀唔落手,所以整 ...

fly me to the moon

珍珠宮

忘記了,因當時忙住設計姐好裙呀,場地佈置呀,接新娘遊戲,所以無時間處理音樂,就由老公負責這部分

水晶宮

熱血金章

回覆樓主:

成長就用韓文歌,唔記得歌名咯。但中間有段結婚曲。所以應該無揀錯歌
進場用返酒店歌,最傳統果首,但唔係成個老襯果首。

我太懶啦,求其啦

珍珠宮

I

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至