自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

應該係表情問題, 睇返佢啲舊相冇咁, 其實我又幾鐘意佢喎!
一個舊會員新嘅秘密身份, 哈哈!

男爵府

哈利媽 發表於 18-5-24 10:59
應該係表情問題, 睇返佢啲舊相冇咁, 其實我又幾鐘意佢喎!

純粹討論條眉啫,唔關鐘唔鐘意事

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

kkarman 發表於 18-5-23 23:50
題外話,佢係馬明ge ex, 但呢套野都幾多佢同馬明做對手戲,仲要馬明好似冧佢咁
...

套戲入面話佢地係舊情人,剛剛好現實佢地亦都係舊情人,應該會令佢地更加入戲

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

alicemic 發表於 18-5-24 08:32
佢執完都係大細眼同鴛鴦面, 同埋只要佢笑容大啲就見到歪咀
佢演粗豪角色都ok 嘅,但要演美人,就簡直難為了化妝師了,人地儘左力嘅啦.

翡翠宮

回覆樓主

個樣勁惡

男爵府

回覆 drumay 的帖子

唔只堂眉一高一低,眼線都好核突,下眼線粗到好似溶妝咁,仲要加個紋身貼紙在眼角,一個字「醜」

男爵府

allin 發表於 18-5-24 11:26
回覆 drumay 的帖子

唔只堂眉一高一低,眼線都好核突,下眼線粗到好似溶妝咁,仲要加個紋身貼紙在眼角,一 ...

真係慘

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

有時候開心速遞角色嘅眉會突然有一截會崩左,好好笑

男爵府

drumay 發表於 18-5-23 20:40
高低眉得好利害

其實佢不嬲都高低眉得好勁,我覺得佢可以考慮吓喺戚高咗嗰邊眉上面打少少 Botox , 應該會好好多

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

小時候眉已經好粗,應該不是專登化到咁粗
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

回覆樓主

佢讀緊對白 劉心悠都好戲過佢 陳偉嘴形好怪 青黃不接的時候
te quiero mucho mi amo

首頁

尾頁

跳至