美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

聽過尖沙咀林靜怡醫生, 佢手勢好嗎?

大宅

2019新春慶豚圓

手勢OK, 有時覆診要等, 但而家比以前等少左好多啦 ,我諗改善左,我早上睇, 都唔洗點等

禁止訪問

大宅

你係去左做consult定係cool緊啦
Consult 要做幾耐? 我15 16緊上唔上去好, 有D驚

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 lawgabbi 的帖子

我果時係佢度做,一去到會做3d素描同x-ray,跟住見林醫生,話俾你知個plan,醫生同姑娘都好nice,有問必答,如果唔多人你預1個鐘多D啦。

禁止訪問

大宅

箍緊 醫生喺中環 有人介紹around $35K 可以pm :)

複式洋房

回覆樓主

我係林醫生度箍 我覺得d姑娘好有禮貌&等得唔耐 可能我約d non peak hour! So far我都推薦

禁止訪問

洋房

回覆樓主

我喺張嘉熙醫生到cool緊,之前有幾個朋友都喺張醫生到cool隱適美 醫生好細心講解 令我完全唔驚 不過cool 透明真係貴 (emoji)好在有frd refer

禁止訪問

複式洋房

回覆 Lycée 的帖子

Around幾錢?cool完有無效果?
享受生活 最愛發掘香港的healing items | 愛美女生 喜歡發掘各種性價比高的美容產品 | job contact: [email protected]

禁止訪問

洋房

請問可否PM資料俾我?UMH係咪得旺角一間?

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

leoanahuang 發表於 18-5-26 22:36
回覆 lawgabbi 的帖子

我果時係佢度做,一去到會做3d素描同x-ray,跟住見林醫生,話俾你知個plan,醫生同 ...

Could you pm to me, for my daughter

大宅

2019新春慶豚圓

ch1424 發表於 18-7-2 22:20
我喺張嘉熙醫生到cool緊,之前有幾個朋友都喺張醫生到cool隱適美 醫生好細心講解 令我完全唔驚 不過cool 透 ...

How much?

大宅

2019新春慶豚圓

Lycée 發表於 18-7-3 23:48
我喺旺角UMH箍,醫生做過好多隱適美case,所以手勢好,我cool咗差不多2年,身邊的fd都讃效果靚 ...

可否改善面型?因牙齒很整齊, 只是突出來,個咀似很大,不好看!面型方面她又長又尖

禁止訪問

複式洋房

我上網查到呢間UMH係專科牙科診所,

貴唔貴?醫生好唔好吖?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊