懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有時個肚好似有啲扯住 但我分唔到係食完野後啲腸喺度郁定係子宮拉扯 除左咁就無咩其他感覺 好擔心bb無生長緊 下星期一會去照超聲波 希望一切順利

大宅

angelsgift 發表於 18-5-25 07:49
有時個肚好似有啲扯住 但我分唔到係食完野後啲腸喺度郁定係子宮拉扯 除左咁就無咩其他感覺 好擔心bb無生長 ...

good luck ~ 我到20w 都唔覺有乜野特別感覺呀,bb好乖,我無嘔無唔舒服,只係情緒難控制

加油

大宅

今日4wks+4, 我都係冇咩特別感覺好唔實在呀
心入面不停同自己講要保持心境開朗要有信心,但又真係好唔實在好想再去驗hcg睇翻倍情況

好惆悵

我要到下星期四先去照,感覺日子真係好~~~~~漫長

珍珠宮

回覆樓主

祝福一切順利。我初期都淨係覺得少少扯住,無乜不適感覺。

伯爵府

有時個肚好似有啲扯住 但我分唔到係食完野後啲腸喺度郁定係子宮拉扯 除左咁就無咩其他感覺 好擔心bb無生長 ...

放鬆心情,我陀緊試過返工暈低,無乜嘢反應仲好

複式洋房

同你一樣呀!唔知係腸郁肚定子宮拉扯定肚痛,
我今日先6w+2,除左攰啲冇咩大反應。
我11/6 先照呀~加油!祝寶寶健康

大宅

回覆樓主

我都無乜反應,個人好唔實在
我未book檢查,想等多2星期先去

大宅

gtckiki 發表於 18-5-27 11:23
我11/6 先照呀~加油! ...

咁到時wk9-10喇喎 應該見到bb喇:mother:

複式洋房

kevama 發表於 18-5-25 08:19
good luck ~ 我到20w 都唔覺有乜野特別感覺呀,bb好乖,我無嘔無唔舒服,只係情緒難控制

加油

你咁嘅情況,係仔定女?

子爵府

回覆樓主:

我week12之前都無感覺,week12之後就嘔死我,係訓着咗都要起身去嘔

男爵府

開心吸收勳章

回覆樓主

我個陣都冇乜感覺

大宅

whyuhitme 發表於 18-5-27 20:21
你咁嘅情況,係仔定女?

我係囡囡呀,希望佢性格出到哩都咁乖

複式洋房

回覆樓主

(emoji)的確感覺好唔實在啊!
我5W4D, 琴日仲check多次。想快啲照超聲波,見吓佢呀!

別墅

我星期三6k, 呢幾日除左眼訓都係咩特別, 無咩動靜咁
連少少扯住既感覺都無
好唔實在, 唔知佢係唔係生長緊,
希望輕輕鬆鬆到3個月就唔駛咁擔心

複式洋房

gtckiki 發表於 18-5-27 11:23
我11/6 先照呀~加油! ...

我同你完全一樣,又係6w+2同11/6照呀

複式洋房

我都有d扯住扯住,都有d擔心
同埋最近都好易攰

首頁

尾頁

跳至