夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

洋房

結婚先7年,小朋友已讀書,但老婆還是長期話攰唔想做 性冷感 半年做得1次 老公長期DIY. 自問做得不錯 但佢不停拒絕 其實我覺得行埋做是維繫感情最重要的,但不明白佢寧願玩手機都不原花15分鐘去做。無性婚姻會開心幸福?可以行落去嗎?

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

點解你會覺得老婆仲愛你?
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

翡翠宮

回覆樓主:

婚前都已經練開寒冰掌

伯爵府

carlosfun 發表於 18-5-25 14:34
結婚先7年,小朋友已讀書,但老婆還是長期話攰唔想做 性冷感 半年做得1次 老公長期DIY. 自問做得不錯 但佢 ...

老婆長時間對性無趣,佢仲愛你嗎?

男爵府

結婚先7年,小朋友已讀書,但老婆還是長期話攰唔想做 性冷感 半年做得1次 老公長期DIY. 自問做得不錯 但佢 ...

係咪要返工?定自己湊?平時有冇幫輕佢?放低小朋友去拍拖?

象牙宮

工作壓力大。
工時又多。
家事, 私事, 多又繁。
對性, 只會愈來愈少。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主:

有冇同老婆詳細傾傾,究竟發生乜野事?身體有病?工作厭力超大?定係有新歡? 想唔想維持呢個家庭?又或者係咪你有野做錯左?
大家要講清楚,知道原因後睇下大家點樣改善。

洋房

回覆樓主

唔肯定佢仲愛唔愛?難道唔想做因爲唔愛?

佢要返工,對同事朋友小朋友的事都好上心,就是對我冷淡。我錫佢,攬佢,佢唔會避開,但唔會話主動錫返你攬你。

做愛時會話快d, 好攰,快點完.......

女人不是喜歡被愛嗎?

複式洋房

唔好話愛唔愛,你有冇主動做家務,教小朋友工課,問題通常係雙向

洋房

噹噹超人 發表於 18-5-25 19:26
唔好話愛唔愛,你有冇主動做家務,教小朋友工課,問題通常係雙向

自問我算係好爸爸 好老公。鍾意小朋友,每日都幫小朋友沖涼,接放學,去公園。過時過節會一定買下禮物氹下佢,但我2年無收過咩禮物。最近個次送份禮物比佢,佢直接話我都唔鍾意,好似永遠做唔到佢心中的那一個。以前都仲有愛的感覺,呢兩年感覺佢變左,好似同屋住咁。

jam831    發表於 19-7-18 10:34

洋房

carlosfun 發表於 18-5-25 19:38
自問我算係好爸爸 好老公。鍾意小朋友,每日都幫小朋友沖涼,接放學,去公園。過時過節會一定買下禮物氹下 ...

當人人羨慕佢有個好老公,好幸福個時。我其實最唔開心,係佢唔珍惜?是我寵壞她了?

傾唔係無傾過,又係話佢鍾意的,就是太攰唔想做。平時唔係我做唔好,只是我唔夠細心,她的事不上心等等......

翡翠宮

carlosfun 發表於 18-5-25 19:01
唔肯定佢仲愛唔愛?難道唔想做因爲唔愛?

佢要返工,對同事朋友小朋友的事都好上心,就是對我冷淡。我錫佢 ...

'快D……'

陰公,你地做乜搞成咁

洋房

mini1204 發表於 18-5-25 20:23
'快D……'

陰公,你地做乜搞成咁

佢就係唔想做,可能佢不需要sex. 又或者放得好低,可有可無。

大宅

mini1204 發表於 18-5-25 20:23
'快D……'

陰公,你地做乜搞成咁

呢句好hurt人喎

大宅

空巢媽媽 發表於 18-5-25 21:17
呢句好hurt人喎

愛你又點會催你

男爵府

空巢媽媽 發表於 18-5-25 21:17
愛你又點會催你

說出了重點

用戶要求終止服務

回覆樓主

唔會唔愛,女人要兼顧工作家庭,尤其佢係上心嘅人,特別攰,女人冇性都可以去愛你

洋房

流星花丸 發表於 18-5-25 22:19
唔會唔愛,女人要兼顧工作家庭,尤其佢係上心嘅人,特別攰,女人冇性都可以去愛你
...

女人無性可以去愛?真的嗎?

佢有講笑話不如你出去叫雞..........生完仔你條J無用......

其實現在好心淡了......有d野講左傷害到人,條刺一直留向到....但為左小朋友唔想分開,但無性又唔受唔到........可以點?

瑪瑙宮

carlosfun 發表於 18-5-25 23:39
女人無性可以去愛?真的嗎?

佢有講笑話不如你出去叫雞..........生完仔你條J無用......

吓....咁講野都有? 点可以咁同老公講野架.

大宅

首頁
12345...10

尾頁

跳至