夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

2019勳章

carlosfun 發表於 18-5-25 19:01
唔肯定佢仲愛唔愛?難道唔想做因爲唔愛?

佢要返工,對同事朋友小朋友的事都好上心,就是對我冷淡。我錫佢 ...

有時我同我c6果陣.. 都唔太想,一係冇mood(冇乜前戲,變左例行公事,只想快d完),二黎覺得倦唔想做(佢會係我訓緊果陣要 ),9而9之,就已經變左可有可冇。

複式洋房

回覆樓主

係咪你有咩性愛習慣佢接受唔到?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

carlosfun 發表於 18-5-25 14:34
結婚先7年,小朋友已讀書,但老婆還是長期話攰唔想做 性冷感 半年做得1次 老公長期DIY. 自問做得不錯 但佢 ...
有d女性比較冷感,你要多d情趣呀。如果你又冇情趣又冇技巧,佢真係可以全無性趣的,唔關事佢愛唔愛你,愛你都可以冇興趣的。
你唸下計仔,個老婆係你既,投其所好得來又唔好太唐突咁啦。。。自己看著辦吧

另,留意下佢有冇咩不適、不自在?例如,會唔會小孩子好痴佢,令佢唔可以放鬆去同你相處呢?又會唔會你令佢唔舒服呢?試試找出原因對症下藥吧。

洋房

回覆樓主

多謝大家回覆 我會再試試不同方法 但當我成日講甜言蜜語如我愛你好掛住你等,又成想攬下佢錫下佢個時,每次都被人冷對待,所以先想聽下女人角度係點諗。

當然我不會咁快放棄 但人生流流長 同我想像中嘅婚姻生活有好大分別 唔想一世咁樣生活

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

carlosfun 發表於 18-5-28 13:33
多謝大家回覆 我會再試試不同方法 但當我成日講甜言蜜語如我愛你好掛住你等,又成想攬下佢錫下佢個時,每次 ...

你忍一排刻意冷待佢, 唔攬唔鍚唔拖唔親近, 睇吓佢知唔知死

翡翠宮

2019新春慶豚圓

tammy2008 發表於 18-5-28 13:54
你忍一排刻意冷待佢, 唔攬唔鍚唔拖唔親近, 睇吓佢知唔知死

同意.

翡翠宮

2019新春慶豚圓

carlosfun 發表於 18-5-28 13:33
多謝大家回覆 我會再試試不同方法 但當我成日講甜言蜜語如我愛你好掛住你等,又成想攬下佢錫下佢個時,每次 ...

不如你去健康談性問下, 够 100 分可以入去.

珍珠宮

Nancy20090615 發表於 18-5-28 14:01
同意.

係啦, 男又好, 女又好, 好多人輕易得到既野都唔識珍惜, 要到無咗先識後悔。。。真抵打

洋房

回覆樓主

已經冷左幾星期,無用,對上做已經是3月了。上上次是12月。每個星期都要求,每星期都拒絕。

諗過不如唔要求,但我都有需要,最後又要好似無晒自尊咁要求,最後又被人拒絕,無限loop........好似要比人施捨咁........

珍珠宮

carlosfun 發表於 18-5-28 15:12
已經冷左幾星期,無用,對上做已經是3月了。上上次是12月。每個星期都要求,每星期都拒絕。

諗過不如唔要 ...

就係唔好再求(明知求都無用)

翡翠宮

2019新春慶豚圓

諗過不如唔要 ...

每季一次, 遲 d 春秋二祭.

LeBlue    發表於 19-4-3 17:08

大宅

对方態度咁冷漠, 我有D懷疑佢是否有第三者

大宅

回覆 carlosfun 的帖子

你真是好男人呀... 得閒WS 下佢.. 都唔錯

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得有D女人同男人結婚好似係求生細路咁, 想要細路就約定同你做, 成功咗LA, 就好似唔駛要個老公咁, 直到下次可能佢又想懷孕生仔, 又先記起有個老公咁!!

咁嘅關係好恐怖!!!

別墅

諗過不如唔要 ...

師兄,同路人 ,我同太太情況類似

洋房

Ffin 發表於 18-5-29 09:46
師兄,同路人 ,我同太太情況類似

你有什麼辦法?

洋房

tammy2008 發表於 18-5-28 15:37
就係唔好再求(明知求都無用)

男人都有需要呀大佬 自問不會叫雞 長期DIY已無咩感覺 有人叫我找個情人 但又過唔到自己個關 怕得不償失

洋房

Nancy20090615 發表於 18-5-28 15:40
每季一次, 遲 d 春秋二祭.

佢有有小朋友個時,最長試過差不多18個月無做

翡翠宮

2019新春慶豚圓

carlosfun 發表於 18-5-29 20:31
男人都有需要呀大佬 自問不會叫雞 長期DIY已無咩感覺 有人叫我找個情人 但又過唔到自己個關 怕得不償失
...
咁無咩辦法, 如果佢唔係出面食飽, 咁無需要, 就變無飯夫妻囉.

珍珠宮

carlosfun 發表於 18-5-29 20:31
...

意思係呢段時間刻意唔好求佢, 睇佢會唔會突然醒覺之後對你好 d

唔係話叫你以後唔好同佢做。。。

以退為進呀

首頁
12345...10

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊