跳至

首頁

尾頁

子爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

回覆樓主:

複式洋房

請問大家幾多歲開始學?我仔就快三歲,想報phonics

複式洋房

子爵府

大宅

pekklechan 發表於 18-5-28 08:44
見好多人都學英文,小朋友都係tiny talent 度學了好一段時間,亦介紹左好多人學,自己覺得併音教得慢,但時 ...

Fun to learn 有無用家? 9月升K1

子爵府

WWSHANWW 發表於 19-6-4 21:43
Fun to learn 有無用家? 9月升K1

Lee間聽聞都幾好架

子爵府

tiny talent 學PHONICS真係超慢, 未上過佢既堂, 要考慮報唔報, 課堂花很多同英語學習無關既工作上,
如叫學生油顏色, 同剪貼, 差不多堂堂都做呢2樣野!
加上老師遲到, 又早放學生落堂, 雖然唔係成日係咁, 但係感覺好差。
仲有, 每堂完成既課頁都不同, 有時2/3頁, 有時5/6頁, 我覺得咁樣好隨便, 無一個要完成數量既標準, 由得D學生鐘意做幾多就幾多。

以上部分問題我同TINY TALENT 1/2個月前反映過, 話會跟進, 但之後不了了之!

尋日, 我再反映, 唔知會唔會又再不了了知~

子爵府

101mama 發表於 19-7-19 11:22
tiny talent 學PHONICS真係超慢, 未上過佢既堂, 要考慮報唔報, 課堂花很多同英語學習無關既工作上,
如叫學 ...

係較慢,如果唔啱,可試轉去Fun2learn 學

大宅

回覆樓主:

讓 Tiny 書包,有意可 pm me !

首頁

尾頁

跳至