論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 vickymok717 的帖子

help help, 我都想要agent contact, 我地遇到個極品agent,等左3個月話你工人比

別墅

回覆 choimandy0528 的帖子

可以pm agent資料我嘛?thanks

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

REXPIU 發表於 18-9-10 14:31

help help, 我都想要agent contact, 我地遇到個極品agent,等左3個月話你工人比: ...

點極品法?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

複式洋房

請pm你agent 聯絡電話比我~唔該晒你~

複式洋房

shting 發表於 18-5-28 10:30
我請左5-6個工人,有海外有本地完約,個個都唔得~請問你地點揀姐姐~揀海外定本地呢?睇樣睇feel定點呀:na ...

你唔好笑我迷信,我揀工人會夾生肖,開頭兩印,兩菲都完唔到約,之後再請印,夾生肖+有海外經驗,同我做咗5年,而家呢個,唔睇其他,只睇生肖,都續約啦!

複式洋房

choimandy0528 發表於 18-8-14 14:58
做左一年ftm 最近啱啱請左工人姐姐 前兩日接左佢番黎
老公同我都想小朋友係英文環境長大所以我揀左菲律賓姐 ...

Can you pm me pls,many thanks!

複式洋房

回覆 choimandy0528 的帖子

pm agent please, thanks

子爵府

choimandy0528 發表於 18-8-14 14:58

可否pm agent資料?謝謝!

禁止訪問

大宅

pls pm the agent info to me, thx

大宅

求pm agent details. Thanks a lot

大宅

我覺得根本係好似六合彩咁買大小。我只係揀咗想要泰傭,但而家好少有㗎啦,所以我嗰個agent都只係得三個揀,我真係求鬼其揀咗一個。但係真係好好。但係嗰個cv寫嘅全部都唔係真實,所以我覺得真係睇彩數。

大宅

ritalwt 發表於 18-6-2 22:59
我都頂唔順我嗰個。雖然佢對我啲小朋友好,又手腳乾淨。但日日機不離手,成日呢埋喺房因爲cam影唔到,聲稱 ...

睇到都嬲!

別墅

vickymok717 發表於 18-5-30 13:40
如果你有需要,可以PM我拎agent contact, 我介紹好多朋友搵我個agent, so far個個都滿意!
...

你好,請問可否pm我agent資料呢?謝謝

複式洋房

如果你有需要,可以PM我拎agent contact, 我介紹好多朋友搵我個agent, so far個個都滿意!
...

Can u pm agent contact to me? Thx!!

大宅

可以PM agent資料給我嗎?謝謝你

別墅

wombatwombat 發表於 18-10-4 15:16
我覺得根本係好似六合彩咁買大小。我只係揀咗想要泰傭,但而家好少有㗎啦,所以我嗰個agent都只係得三個揀 ...

可否pm agent contact 謝謝

別墅

...

可否pm agent contact.謝謝

別墅

可否pm agent contact.謝謝

大宅

ChenLee 發表於 18-10-28 11:02
可否pm agent contact 謝謝

不好意思,不想人哋話我在雇傭公司做,所以不便公開資料。但是,你可搜尋一下,應該有的。

首頁

尾頁

跳至