論盡家傭

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

vickymok717 發表於 18-5-30 13:40
如果你有需要,可以PM我拎agent contact, 我介紹好多朋友搵我個agent, so far個個都滿意!
...

求 pm

民房

做左一年ftm 最近啱啱請左工人姐姐 前兩日接左佢番黎
老公同我都想小朋友係英文環境長大所以我揀左菲律賓姐姐
個agent好貼心 同我講原來好多係香港做過既姐姐 唔理咩國籍 都會比較揀工同難教 仲好大機會會蝦我地呢d新手僱主
後尾一路同佢傾 推介左幾個自己有仔女亦都有去過其他地方做過野照顧開bb/小朋友既比我 仲有埋片睇 之後我老公隨口問:片可以做假既啫 跟住agent就答我地可以親自透過skype同個姐姐對話 真係勁驚喜!
到最後揀左個海外既菲律賓姐姐 係中東做過照顧開bb既
覺得佢好好 黎到我地屋企好乖又會主動幫我地手沖奶等等(我本身自己做緊)
各位姐妹如果有需要都可以搵我 pm agent電話比你地 當初我同老公都行左好多間 覺得呢間收費服務各方面都唔錯 最緊要佢唔會好似好多agent咁一味叫你簽最貴果個!

大宅

choimandy0528 發表於 18-8-14 14:58
老公同我都想小朋友係英文環境長大所以我揀左菲律賓姐 ...

可以pm agent資料我嘛?thanks

大宅

choimandy0528 發表於 18-8-14 14:58

求 pm

大宅

麻煩你pm我

大宅

pm pls

子爵府

shting 發表於 18-5-28 10:30
我請左5-6個工人,有海外有本地完約,個個都唔得~請問你地點揀姐姐~揀海外定本地呢?睇樣睇feel定點呀:na ...

我要佢生肖生日月份夾我 。

民房

如果你有需要,可以PM我拎agent contact, 我介紹好多朋友搵我個agent, so far個個都滿意!
...

Pm pls(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

民房

可以pm 我嗎?thanks

大宅

...

請問可pm agent 資料ma? thx

大宅

pm pls...thx

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

揾人介紹的agent, 最好介紹人係熟客或朋友。 托賴我請左廿幾年姐姐個個都好正常。

侯爵府

shting 發表於 18-6-13 11:42
好明白你~唉,我有一個都係我出左街6個鐘,佢玩電話玩足6個鐘,仲坐喺cam前玩~吹脹,佢完全湊唔到我個仔 ...

呢位咁衰有冇喺香港做過?

男爵府

BB防敏心得分享勳章

...

方便PM agent電話我嗎?
謝謝

男爵府

回覆樓主:

我請左一次姐姐, 做緊第三年。好處係佢好少講野, 凑細路有耐性, 由我細女一歲半湊到依家四歲半, 细女一歲半時成日爆喊, 姐姐都好有耐性tum佢, 返學等校車都日日抱住佢等。 好大力, 揹住包米抱埋细女仲健步如飛, 家務煮飯好快手, 無野做都留係厨房唔會入房, 無乜朋友, 放假好早返來幫我煮埋餐飯同洗碗, 無借錢, 同埋頂得到我個惡死99。我知姐姐唔like我99, 續約時我有同佢講如果要繼續係道做, 必須同我99相處到, 係依方面我欣賞姐姐真係改善到, 另外99亦對姐姐好左。

姐姐唔好既係, 整爛野唔出聲, 買野唔係好識計數,成日唔用coins只比紙幣人地找。我99話佢下午成日講電話(因為無野做), 但我同老公係屋時無講因為我地請佢時講明。有時無聽清楚我講乜就yes yes最後買錯野。
不過我地對家務清潔要求唔高, 例如我知有d人要求姐姐即晚洗完晒家人當日換出來的所有衫, 我地就叫姐姐第朝早先洗。另我放工時間早, 相對姐姐收工時間亦可以早, 平日8:15pm都可以入房, 星期六早食飯, 7:30pm姐姐就無野做收工。

大宅

Pls pm the agent info, thx

大宅

請給我資料,thanks

民房

1114 發表於 18-8-27 14:48
請給我資料,thanks

Pls PM agent info, thx

洋房

回覆 vickymok717 的帖子

求agent資料,謝謝你!

子爵府

shting 發表於 18-5-28 10:30
我請左5-6個工人,有海外有本地完約,個個都唔得~請問你地點揀姐姐~揀海外定本地呢?睇樣睇feel定點呀:na ...

我要簡夾我生肖。我信風水冇計

首頁
23456...7

尾頁

跳至