美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

starbear616 發表於 18-6-20 10:02
真係貴wor!

真係好正架,不過貴到我而家都未捨得去買呀

水晶宮

畀面勳章

祖明 發表於 18-6-6 00:30
有jm介紹我用呢2隻都好用
我一直回購Sothys水份mask, double mask 同美白mask, 你左邊呢隻未用過,但右邊果隻我用就無咩效。另外avene 水份同renewing pack 我都有回購。

男爵府

mymarigold 發表於 18-6-10 16:36

識貨,Sothys 同 Guinot 呢兩隻法國美容院品牌補濕 mask ...

想問jm你係咪每日敷mask?我E+2隻每日間住用
我覺得cream mask好用過paper mask,用完感覺水潤D

男爵府

tanping 發表於 18-6-20 15:40
我一直回購Sothys水份mask, double mask 同美白mask, 你左邊呢隻未用過,但右邊果隻我用就無咩效。另外aven ...

乜原來有咁多款,下次我又逐款試下先

男爵府

AXG 發表於 18-6-20 09:56
哩個牌子面膜好用,哩隻支裝同一包包有咩分別?幾錢?我之前係fingershop買,而家冇賣啦,你係邊買?
...

一盒12包,每包8ml, 我一次用一包,一盒買扺過支裝,你上網搵,呢間好多分店架,我通常去旺角銅鑼灣分店

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

祖明 發表於 18-6-10 19:19
係貴呀!約$7xx支,你呢2支邊到可以買到?
$7xx 一支唔平喎。我就次次都係襯聖誕節大減價時係sothys 專門店買平好多,好多box set 好抵,尤其女神set, 原價$3xxx, 折左$1xxx 咋

水晶宮

畀面勳章

yingying貝 發表於 18-6-19 19:01
呢幾隻用梗唔錯aneve都好用
呢個牌子以前試過,都不錯的。

複式洋房

呢隻瑰蜂王漿面膜好保濕,裡面有玫瑰純露、花瓣、B3、B5等。每次敷完皮膚好飽滿同好柔軟 :)
懶d會用西瓜sleeping mask,用完滑嘟嘟、超水潤!我最鐘意係成份全天然冇任何有害物質,不過要網上先order 到,因為喺加州造既。

珍珠宮

2024年龍年勳章

Cowmei 發表於 18-6-22 01:45
呢隻瑰蜂王漿面膜好保濕,裡面有玫瑰純露、花瓣、B3、B5等。每次敷完皮膚好飽滿同好柔軟 :)
懶d會用西瓜sle ...

有link嗎?貴嗎?

男爵府

Cowmei 發表於 18-6-22 01:45
懶d會用西瓜sle ...

好得意喎有無link參考下

複式洋房

回覆 小ice 的帖子

唔貴呀,2百幾蚊大大盒。其他精華/面霜就百零蚊妳參考吓 https://www.savonmama.hk/collections/custom-collection-4
Fb page: Savon Mama Hong Kong

複式洋房

回覆 funfunfunzz 的帖子

妳參考吓
https://www.savonmama.hk/collections/custom-collection-4
Fb page: Savon Mama Hong Kong

男爵府

減齡達人勳章

tanping 發表於 18-6-20 18:52
$7xx 一支唔平喎。我就次次都係襯聖誕節大減價時係sothys 專門店買平好多,好多box set 好抵,尤其女神set, ...

嘩,平咁多? 咁我等下聖誔節先

水晶宮

畀面勳章

回覆 fokfokfok0831 的帖子

係呀。我通常一買哂成年架

珍珠宮

2024年龍年勳章

Cowmei 發表於 18-6-22 23:50
回覆 小ice 的帖子

唔貴呀,2百幾蚊大大盒。其他精華/面霜就百零蚊妳參考吓 https://www.savonmama.hk/col ...

thc..請問仲有咩產品好用㗎? 網站寫話要滿7百幾先送貨
在哪發貨?

公爵府

祖明 發表於 18-6-20 16:19
想問jm你係咪每日敷mask?我E+2隻每日間住用
我覺得cream mask好用過paper mask,用完感覺水潤D
...

我2-3日敷一次,中間會敷 lotion mask

公爵府

natzuki 發表於 18-6-19 15:19
請問邊度買同幾錢?

Vivid beauty, 網上可search 到分店地址

Phytomer salon size 150ml $480, 50ml 唔過$300
Fleur's 50ml $280, 都有 salon size, 咁啱無貨所以買 50ml

男爵府

tanping 發表於 18-6-24 00:50
回覆 fokfokfok0831 的帖子

係呀。我通常一買哂成年架

九龍邊到有專門店,我又等聖誕減價入貨先

複式洋房

回覆 小ice 的帖子

美國加州寄出㗎,我上次等咗4日收到。係呀平時夠$750免運費,我買開有discount code喎。
而家滿$350免運費呀!你埋單時輸入Code: freeship18jun。

首頁

尾頁

跳至