自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

n年前和記出電話,係有sales 送上門簽約架

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

下, 我一直都唔知原來可以人肉速遞, 我諗只有簽約可以咁吧
之前響3轉走去csl, 就係覺得佢唔方便兼D人好煩唔好態度
又冇平plan比舊客
最近我now續約都係啦, 又係未到期續, 但又撩你續, 我話諗諗先佢又係果句: 我都唔知你有咩好考慮, 個plan已經好平又bla bla bla

伯爵府

回覆 fionstone 的帖子

同你一樣情況...SMT唔到最後都唔會開個底價比, 仲要成嚟煩, 結果去左3, 約去邊度簽約都得, 4G $148, 而家好後悔....轉得太遲。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

wy_yen 發表於 18-5-31 10:54
未試過其他公司。。好多年冇轉過台了。。。但我唔會揀csl, 試過買呢間儲值俾仔用。。。感覺唔係好得,所以 ...

收得真係好差,嚟緊一定會(emoji)台。

伯爵府

wy_yen 發表於 18-5-31 10:54
未試過其他公司。。好多年冇轉過台了。。。但我唔會揀csl, 試過買呢間儲值俾仔用。。。感覺唔係好得,所以 ...

我都係來來去去都係呢兩個台轉來轉去,有時廢時煩就續約,其他唔夠膽試

侯爵府

fionstone 發表於 18-5-31 00:44
再續~
我都講到蚊蚊地但又驚真係抵無左個優惠,於是打去"三"問做梗咩plan,佢地話有個78蚊3g如有Alipay送多2g ...

Wow,新客去3咁掋既
我這星期才剛收到3續約部話我阿女張卡9用就到期,我俾開98無限上網3G,佢話依家續約不再有3G,只quote 我4.5G ,頭3g 300 mbps ,月費118免隧道費。但其實我女唔洗快速,舊客有樓主plan就好了

象牙宮

回覆樓主:

未用過,不過csl都有人速遞上門搞手續,但好似要跟佢買電話

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

用落至講,我舊公司貪平用3,cs服務差到人人爆粗 (例如,接收斷左打去cs,佢話呢個公司plan搵同事覆我,第二日至有人覆咁啦)

珍珠宮

回覆樓主

送上門簽約、送手機上門等服務pccx都一樣有好耐,真係好方便3嘅月費平過數碼窿,不過佢嘅網絡收得晤好(我個人身處嘅地區黎講)

大宅

wy_yen 發表於 18-5-31 07:36
3一直都有呢個服務,我大多年前轉佢呢個台時,已經係咁了
其實佢對舊客真係比其他公司算唔錯。。 ...

好用嗎?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

圓圓2017 發表於 18-5-31 13:41
好用嗎?

我同呢間夾到,用得唔錯。。但都有好多人話佢唔得。。

子爵府

wy_yen 發表於 18-5-31 07:36
3一直都有呢個服務,我大多年前轉佢呢個台時,已經係咁了
其實佢對舊客真係比其他公司算唔錯。。 ...
真係唔講唔知,又幾好喎
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

子爵府

fionstone 發表於 18-5-31 00:24
講左前因先,電話8月約到期,數碼窿5月頭開始已勁打黎,但以為垃圾電話無聽,到上星期有個6字頭電話於是聽左原 ...

我同你case岩岩相反
覺得數字台好差

寶石宮

2023年兔年勳章

fionstone 發表於 18-5-31 00:44
再續~
我都講到蚊蚊地但又驚真係抵無左個優惠,於是打去"三"問做梗咩plan,佢地話有個78蚊3g如有Alipay送多2g ...

首頁

尾頁

跳至