影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

《金秘書為何那樣》(韓語:김비서가 왜 그럴까,英語:Whats Wrong With Secretary Kim),為韓國tvN於2018年6月6日起播出的水木連續劇,由《今生是第一次》朴俊和導演執導與鄭恩英作家合作打造。此劇講述財閥二世、「幽明集團」副會長、顏值實力兼具的男主李英俊,和在他身邊如影隨形、既當秘書又當司機、能力滿分的9年女秘書金美蘇的故事。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Sumyeema1 發表於 18-5-31 15:18
《金秘書為何那樣》(韓語:김비서가 왜 그럴까,英語:Whats Wrong With Secretary Kim),為韓國tvN於201 ...

象牙宮

2024年龍年勳章

coo1068 發表於 18-5-31 15:18

快速歸隊

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Sumyeema1 發表於 18-5-31 15:19
快速歸隊
想睇女主, 男主我就一般, 都ok

象牙宮

《金秘書為何那樣》(韓語:김비서가 왜 그럴까,英語:Whats Wrong With Secretary Kim),為韓國tvN於201 ...

發佈會

水晶宮

親子王國15週年勳章

我開.
好耐無見妳上影視版啦! 最近睇咩劇?
[

翡翠宮

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章

amychoi 發表於 18-5-31 15:40
我開.
好耐無見妳上影視版啦! 最近睇咩劇?

你好啊,Amy, 我都有一排冇上 bk.

金秘書導演拍過「今生第一次」,我幾大期望。

水晶宮

親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 18-5-31 15:49

金秘書編據寫過「今生第一次」,我幾期望。
期待一齊再傾過
[

象牙宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 18-5-31 15:49

金秘書編據寫過「今生第一次」,我幾期望。

五分鐘預告片

https://youtu.be/q8pFxzpnyXE

amychoi    發表於 18-5-31 16:02

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

報到

有你開舖真好我以為明天播添

個名叫金秘書為何會這樣,要研究個秘書為何會這樣要研究16集咁多嘅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我停咗睇韓劇一段時間,依家就係等緊呢部

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

會睇呀

伯爵府

報到呀!

象牙宮

2024年龍年勳章

ccdccl 發表於 18-6-1 10:38
報到

有你開舖真好我以為明天播添

韓國6月6日(下星期三)首播,我估香港要星期四早上有中字。

象牙宮

2024年龍年勳章

wyl 發表於 18-6-1 11:25
我停咗睇韓劇一段時間,依家就係等緊呢部

我都係,對上睇嘅韓劇係misty, 但冇睇15~16大結局。

呢排日、韓劇都冇乜想開。

象牙宮

2024年龍年勳章

htts 發表於 18-6-1 11:27
會睇呀

你家玄彬果套幾時拍呀?

象牙宮

2024年龍年勳章

菲比108 發表於 18-6-1 11:50
報到呀!

好,一起追,一起傾,一起笑,一起閙。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 18-6-1 12:55
你家玄彬果套幾時拍呀?
老公飛左去SPAIN拍喇, 下半年有得睇

男爵府

2018父親節勳章

支持

首頁

尾頁

跳至