影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Sumyeema1 發表於 18-5-31 15:18
《金秘書為何那樣》(韓語:김비서가 왜 그럴까,英語:Whats Wrong With Secretary Kim),為韓國tvN於201 ...

到~超期待
btw viu or myTV Super有得睇?

侯爵府

coo1068 發表於 18-5-31 15:27
想睇女主, 男主我就一般, 都ok

我對朴敏英好有印象,記憶中佢好「旺夫」,固然同佢拍檔本身都係男神,但拍完班男神更紅D,穩坐男一位。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Fion_Chan 發表於 18-6-2 11:45
我對朴敏英好有印象,記憶中佢好「旺夫」,固然同佢拍檔本身都係男神,但拍完班男神更紅D,穩坐男一位 ...

佢有旺人嘅氣質

侯爵府

coo1068 發表於 18-6-2 13:47
佢有旺人嘅氣質

例子:成均館、獵人、Healer…

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Fion_Chan 發表於 18-6-2 13:50
例子:成均館、獵人、Healer…

哦!又係喎

水晶宮

回覆樓主

報到,等睇

象牙宮

janjan28 發表於 18-6-2 15:10
報到,等睇

Janjan

侯爵府

Fion_Chan 發表於 18-6-2 11:45
我對朴敏英好有印象,記憶中佢好「旺夫」,固然同佢拍檔本身都係男神,但拍完班男神更紅D,穩坐男一位 ...

你好心水清喎

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

《金秘書為何那樣》(韓語:김비서가 왜 그럴까,英語:Whats Wrong With Secretary Kim),為韓國tvN於201 ...

必睇

水晶宮

coo1068 發表於 18-6-2 15:10
Janjan

遲下一齊傾

象牙宮

janjan28 發表於 18-6-2 23:00
遲下一齊傾

象牙宮

2024年龍年勳章

htts 發表於 18-6-1 13:42
老公飛左去SPAIN拍喇, 下半年有得睇

李英俊屋企熟口熟面,果然……係金社長大宅呀。

象牙宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 18-6-4 08:46

李社長呢套西裝,令怕蛇的我諗起銀環蛇……

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

htts 發表於 18-6-1 13:42
老公飛左去SPAIN拍喇, 下半年有得睇
我心情好矛盾, 非常非常想見到玄彬oppa, 但又唔想見到佢同朴小姐興興我我.... 可唔可以搵人幫我剪晒朴小姐D鏡頭呀.... 最好就係換埋個女主角, 咁就fit 過london 啦....

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

真係好奇, 電視台唔會驚俾人話用“舊屋"咩?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

natnat_tsang 發表於 18-6-4 14:01
我心情好矛盾, 非常非常想見到玄彬oppa, 但又唔想見到佢同朴小姐興興我我.... 可唔可以搵人幫我剪晒朴小姐D ...
你同我一致丫. 我勁唔想見佢2個親熱或談情鏡頭(雖說老公呢方面好吸引), 我應該會飛住女主睇呢個劇

侯爵府

到.... 我會開, 鐘意女主, 男主就麻麻地啦...

寶石宮

natnat_tsang 發表於 18-6-4 14:11
到.... 我會開, 鐘意女主, 男主就麻麻地啦...
又一致

象牙宮

2024年龍年勳章

htts 發表於 18-6-4 14:11
你同我一致丫. 我勁唔想見佢2個親熱或談情鏡頭(雖說老公呢方面好吸引), 我應 ...

你拍完姜,玄彬有冇新戀情呀?

首頁

尾頁

跳至