自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

我住港島區,計埋車費,請問按摩香港平定深圳平呢?
深圳而家係咪要俾好多貼士呢?

子爵府

回覆樓主:

計埋車費當然香港平啲。大6 dum 1次連小費我每次都350港紙埋單, 不過就有埋大堂加埋時間長啲。 雖然香港平啲, 但我在香港dum 過咁多次都冇一個技師手勢舒服得過大6技師, 按摩就係要放鬆自己, 就算平但按完好似冇按過或衰過未按咁就唔值, 所以我都係返大6按算

男爵府

你住港島北上車費真係唔平,係香港算啦

大宅

fishfish121 發表於 18-5-31 17:37
計埋車費當然香港平啲。大6 dum 1次連小費我每次都350港紙埋單, 不過就有埋大堂加埋時間長啲。 雖然香港平 ...

請問350蚊係幾多分鐘?同埋而家仲有無免費用蒸氣房嗰啲?

珍珠宮

回覆樓主:

而家香港平,少左大堂果樣啫

男爵府

fishfish121 發表於 18-5-31 17:37
計埋車費當然香港平啲。大6 dum 1次連小費我每次都350港紙埋單, 不過就有埋大堂加埋時間長啲。 雖然香港平 ...

請問你去邊間揼?我仲未搵到間好

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

我推油¥9x 按臉¥6x + 腰¥7x Total around 要3個鐘左右,我估應該點都比香港平

珍珠宮

c.vieri 發表於 18-5-31 18:09
我推油¥9x 按臉¥6x + 腰¥7x Total around 要3個鐘左右,我估應該點都比香港平
...

邊間咁抵?

介紹吓。

象牙宮

viviencwc 發表於 18-5-31 17:23
我住港島區,計埋車費,請問按摩香港平定深圳平呢?
深圳而家係咪要俾好多貼士呢?
...

港島区去深圳車費不平。

深圳要看你去那場所。 美团參考。www.meituan.com

http://sz.meituan.com/xiuxianyule/c52/
* 美团不用 tips

美容院/養生 一小時二百。60分鈡
美發院, 泰色洗头 59/ 1小時, 推背 58/ 30分鈡。
足浴店, 88/一小時。洗腳+ 15分按肩背。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

bik1229 發表於 18-5-31 18:14
邊間咁抵?

介紹吓。

紫晶宮,好似好多地方都有分店,我去福田果間。

貪佢真係推油(唔鐘意揼骨)同埋唔洗比小費、又係獨立房,地方幾乾淨。

珍珠宮

回覆樓主

深圳dup完又周居勞動返屋企?

水晶宮

回覆樓主

我中意hk dup 多d.
返大陸週居勞動又要過關,返到屋企前功盡費lu.

子爵府

最愛是誰 發表於 18-5-31 17:57
請問350蚊係幾多分鐘?同埋而家仲有無免費用蒸氣房嗰啲?

蒸身不嬲有唔洗錢。350有1大堂1個鐘+全身90分鐘

子爵府

zayma 發表於 18-5-31 18:06
請問你去邊間揼?我仲未搵到間好

我去開福田 水上明珠冇指定師父但個個都按得我爽

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我果區(九龍)泰國人按,$320-$350 120分鐘,質素一定好過大陸,必定抵過飛去泰國按

子爵府

fuhk 發表於 18-5-31 18:47
我果區(九龍)泰國人按,$320-$350 120分鐘,質素一定好過大陸,必定抵過飛去泰國按
...

可以pm電話嗎?

象牙宮

...

請問邊度?我好想去呀

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

...

我也想要電話, 地址,可以pm嗎?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

...

我都想要details

珍珠宮

回覆樓主:

我只計時間

首頁

尾頁

跳至