嬰兒用品

跳至

首頁
12345...11

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

今日去 MEGA BOX 荷花睇左, 會員價係 $ 8XX
不過有個唔 G 咩生日優惠 $ 4XX 咋..... 唔 G 點先
有呢 ???

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 14:04 發表
係呀我知呀..volo係好平tim,我尋日見荷花有架8xx左右咋..但我都無動搖呢

瑪瑙宮

好媽媽勳章

報告下先.... 今日終於忍唔到手, 買左 quest mod
啦, 不過係 08' 既 pattern 呀 !!

$ 1479 出門口, 唔係呢個 pattern 要 $ 17xx
架 ..... 紅紅克男女都 ok .... 一陣 post 相你地
睇啦 !!

我女一買就要坐上去先肯走呀

超開心呀

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章

盤點既 OLD STOCK .... 2008' MOD @ $ 1479 !

唔係呢個花, 貴好多要 $ 1754 呀 !!

我估其他 SHOP 都仲有架, 快 D 去睇啦 !!

原帖由 tedghost 於 09-3-28 22:16 發表
好呀!!!!!!

男爵府

我都想找一架 2nd hand for 去旅行時可以坐下
但都唔見有人賣.

有冇mami可以平讓 ??

原帖由 tedghost 於 09-3-28 19:32 發表
其實得閒上網有好多二手maclaren嫁,我買架XT前有架Quest出讓,只需$500,不過我手慢所以買唔到。

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

畀面勳章

我就係想買依款呀衰人.....仲有無貨先

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 22:48 發表
盤點既 OLD STOCK .... 2008' MOD @ $ 1479 !

唔係呢個花, 貴好多要 $ 175 ...

男爵府

畀面勳章

佢想買maclaren呀..唔係其他平個d牌子

原帖由 tedghost 於 09-3-28 23:42 發表
去千色店$150有架

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我估其他仲有架, mega box 就今日我係 last one ....

mk # 2628 3228

shatin # 2628 3818

tsuen wan # 2628 3268

model # 08 quest mod charcoal / orange

ref # 688222156387

$ 1479

希望你仲有啦

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 23:49 發表
我就係想買依款呀衰人.....仲有無貨先

男爵府

畀面勳章

沙田我昨天就無..
我明天打去mk同荃灣先.............仲有無其他有patton既車ga

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-29 00:05 發表
我估其他仲有架, mega box 就今日我係 last one ....

mk # 2628 3228

shatin # 2628 3818

tsuen wan # 2628 3268

model # 08 quest mod charcoal / orange

ref # 688222156387

$ ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其他又唔多覺..... 可能一見 $ 14xx 都暈左
咩都睇唔到 !!

yuen long # 2628 3666

central # 2628 3777

希望你唔水去甘遠先搵到啦

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-29 00:08 發表
沙田我昨天就無..
我明天打去mk同荃灣先.............仲有無其他有patton既車ga

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

畀面勳章

我今日都終於買左喇係荷花..同你一樣花ga,但唔同色,我買左灰橙色呢.....真係唔該曬你囉

瑪瑙宮

好媽媽勳章

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-29 20:08 發表
我今日都終於買左喇係荷花..同你一樣花ga,但唔同色,我買左灰橙色呢.....真係唔該曬你囉

別墅

Oh... no !

呢度咁多朋友想買. 我之前響二手場放一部比quest 還要輕的 daytripper, 比人由500壓到350都唔要. 最後送左比朋友. 早知睇下呢度有冇人會要啦.

禁止訪問

醒目開學勳章

別墅

我都剛剛入了一部quest. 係粉紅色架. 上星期第一次用. 攞出街剛得都幾搶眼. 因為街上太多車仔係深色.

禁止訪問

醒目開學勳章

別墅

原帖由 ILoveTeddy 於 09-3-29 22:50 發表
What is the difference between Daytripper and Quest?

Daytripper 只係得幾個國家有得賣. 我果部響澳洲買. 重量比起quest 還要輕. 不過背板只有兩級斜度可以調教. 不及quest 多斜度.

首頁
12345...11

尾頁

跳至