嬰兒用品

跳至

首頁
45678...11

尾頁

男爵府

哈...我自己覺得咋!
原帖由 chickenwing2006 於 09-4-22 10:53 發表
karen bb,

明白 .... 無 handle 原來係型 d 既

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我反而想加黎扣玩具呀 ...... 比 d 野細 b 玩,
好似無甘悶 lor !!

真係個個人唔同眼光 ..... 不過買到心頭好都好啦 ,
了左件心樹 ! 我都估唔到你甘快交收埋 tim 呀 !!

原帖由 karenbb 於 09-4-22 11:26 發表
哈...我自己覺得咋!

男爵府

最衰睇到你地呢個題囉!越睇就越心急,睇到訓唔著呀!咁Q睇到有人放,即刻仆出去呀!
原帖由 chickenwing2006 於 09-4-22 11:30 發表
我反而想加黎扣玩具呀 ...... 比 d 野細 b 玩,
好似無甘悶 lor !!

真係個個人唔同眼光 ..... 不過買到心頭好都好啦 ,
了左件心樹 ! 我都估唔到你甘快交收埋 tim 呀 !!

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀 .... 我地呢期真係 quest fans 多 , 保守
計4 月有上黎報到既 都有 4-5 個新用家呀 !!

仲要用完個個讚先勁呀

原帖由 karenbb 於 09-4-22 11:35 發表
最衰睇到你地呢個題囉!越睇就越心急,睇到訓唔著呀!咁Q睇到有人放,即刻仆出去呀!

男爵府

係喎!我見個個都讚,冇人彈嫁!今次真係冇買錯!^^
原帖由 chickenwing2006 於 09-4-22 11:48 發表
係呀 .... 我地呢期真係 quest fans 多 , 保守
計4 月有上黎報到既 都有 4-5 個新用家呀 !!

仲要用完個個讚先勁呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

仲有係 d 用家 ... 真係好 c 服 , 一上車就 sleep
可能真係 "埃" 落去好正都唔定

原帖由 karenbb 於 09-4-22 11:58 發表
係喎!我見個個都讚,冇人彈嫁!今次真係冇買錯!^^

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hello, I am interested in Maclaren also but when it is folded, it cannot stand up by itself. When lean against the wall, it will roll and fall.

Anyone experience this and find this a problem?

別墅

原帖由 pogo 於 09-4-23 21:47 發表
Hello, I am interested in Maclaren also but when it is folded, it cannot stand up by itself. When lean against the wall, it will roll and fall.

Anyone experience this and find this a problem?

When it lean at the wall, I'll lock the rear wheels. It accept for me. You should try it.

複式洋房

我今日係中環既荷花海報見到佢話會員價買一架Maclaren Volo $5xx 咋 (即半價), 有冇人知係咪會員就可以半價買Volo呢, 我想買多一架比阿囡呀, 請問有冇人知道呢 ?
我都係Quest用家黎架, 我上年買左一架比大囡用, e+想買多架平野比細囡用, 如有半價就即刻去買

別墅

原帖由 小小世界 於 09-4-23 23:24 發表
我今日係中環既荷花海報見到佢話會員價買一架Maclaren Volo $5xx 咋 (即半價), 有冇人知係咪會員就可以半價買Volo呢, 我想買多一架比阿囡呀, 請問有冇人知道呢 ?
我都係Quest用家黎架, 我上年買左一架比大囡用, e+想 ...

我前兩日去買咗一部09 VOLO,見佢promote 07 VOLO$9XX, 送$400 coupon....係咪即係你講嘅$5XX?

別墅

我個人都覺得Maclaren嘅車仔都幾好用, 不過我覺得就唔一定要QUEST先係最好, 我覺得最緊要係你想要D乜?
好似我咁, 亞女已經16個月大, 之前已經有部BB車可以瞓平, 而家只係想買多部士的車, 最緊要夠輕夠方便, 所以我買咗VOLO, 如果我想亞B瞓平嘅話, 我會用番之前嗰部.....

複式洋房

我剩係見佢個poster講咋, 冇問到佢呀, 可唔可以講個詳情聽下, 係咪會員買就$9xx, 送既coupon可即時扣嗎 ? 有幾多個colour比你揀架 ?

原帖由 macyen 於 09-4-23 23:30 發表

我前兩日去買咗一部09 VOLO,見佢promote 07 VOLO$9XX, 送$400 coupon....係咪即係你講嘅$5XX?

別墅

原帖由 小小世界 於 09-4-23 23:36 發表
我剩係見佢個poster講咋, 冇問到佢呀, 可唔可以講個詳情聽下, 係咪會員買就$9xx, 送既coupon可即時扣嗎 ? 有幾多個colour比你揀架 ?

sorry ar..因為我一心買09VOLO, 所以無問清楚, 幫唔到你.....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

呢個 promote 好似係一定要 member
係正 4 月 birthday ... 先可以買 !

仲有 $ 400 coupon 係即時扣定比
你下次用 , 唔多 sure !! 之前有
mami 講係下次先用到架 ....

同埋可以係 bk 問有無 4 月生日
mami 幫到你 , 我見有人出 post
不過無人 reply 呀 !

希望你都買到心水既車車啦 !!

原帖由 小小世界 於 09-4-23 23:24 發表
我都係Quest用家黎架, 我上年買左一架比大囡用, e+想 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

上次去睇 .... only 一個色 , 係
pink 咋 !!

原帖由 小小世界 於 09-4-23 23:36 發表

複式洋房

Chickenwing,

ic, 講得好詳盡呀, thanks.
原來member之餘, 仲要4 月 birthday 先可以買, 咁我唸好難搵到lu, anyway thanks for your information.

原帖由 chickenwing2006 於 09-4-24 00:32 發表
呢個 promote 好似係一定要 member
係正 4 月 birthday ... 先可以買 !

仲有 $ 400 coupon 係即時扣定比
你下次用 , 唔多 sure !! 之前有
mami 講係下次先用到架 ....

同埋可以係 bk 問有無 4 月生日
mami 幫到你 ...

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

唔好客氣 .... 仲有係 ONLY PINK 色架咋,
真係未必人人 ARM !!!

原帖由 小小世界 於 09-4-24 10:31 發表
Chickenwing,

ic, 講得好詳盡呀, thanks.
原來member之餘, 仲要4 月 birthday 先可以買, 咁我唸好難搵到lu, anyway thanks for your information.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

你係唔係要, 係既我搵個攪手睇下仲追唔追到.

不過要底調..... 你 PM 我啦, BK 會封 TOPIC

原帖由 catw88 於 09-4-25 00:18 發表
where???

首頁
45678...11

尾頁

跳至