開心些牙

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日真係好開心 好想些牙比大家(emoji)
原來預產期係6月5號 今日諗住反娘家食飯 點知就陣痛見紅 我4點半開始痛 痛到5點幾頂吾順入院 就直上產房 bb 6點10分就出左世啦 我本身仲以為吾知要痛幾耐 真係真正痛到喊出黎
真係要多謝bb咁錫我 咁乖 咁快就出黎
個種感動而家打打下字我都好想喊
吾知會吾會有人感受到而種開心呢

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

大宅

sze428 發表於 18-6-2 04:49
原來預產期係6月5號 今日諗住反娘家食飯 點知就陣痛見紅 我4點半開 ...

恭喜晒

寶石宮

2023年兔年勳章

原來預產期係6月5號 今日諗住反娘家食飯 點知就陣痛見紅 我4點半開 ...

恭喜

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

大宅

恭喜

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

恭喜

男爵府

恭喜

大宅

恭喜晒呀,我bb都下個月岀世喇,我到時都一定會好感動

民房

回覆樓主:

恭喜

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

恭喜晒,媽媽快D康復,B B快高長大

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

恭喜!

首頁

尾頁

跳至