婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

保持現狀……反正你老公又冇逼你去……唔好心軟,歷史重演就閉喇……唔好廁所點燈呀……

子爵府

炸彈媽 發表於 18-6-4 02:11
認同,咒埋冇仔送終 即咒埋個仔啦,俾著係我連個仔一世都唔俾c6帶返去見佢,你已經好大方
...

X 2
Hi

大宅

回覆樓主

多謝大家嘅支持 去肯定左我嘅信念係啱嘅
啲留言我一直keep住 留待阿仔大個啲嘅時候俾佢聽 等佢自己分析誰是誰非
其實阿仔而家都會問點解我唔同佢哋一齊去嫲嫲屋企 我簡簡單單咁講比佢聽發生左乜嘢事 當然唔會比啲留言佢聽住 因為內容實在係兒童不宜 甚至乎係大男人(朋友啲老公)聽咗都話想打我奶奶

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

回覆樓主:

其實我亦有諗過將啲留言send俾c6個舅父舅母聽
但我同朋友分析過之後 我哋覺得舅父始終係奶奶嗰邊啲人 我咁樣做反而好似主動唱衰奶奶咁 多一事不如少一事 所以一直都冇做到 只係舅父講起嘅時候 我同佢形容奶奶做咗啲乜嘢而令我唔想再見佢

翡翠宮

畀面勳章

唔好理人地講咩,自己知道做緊咩事就得。
日日是好日

子爵府

回覆樓主

單單係佢咒你無仔送終,即連自己都咒埋,已經可以收佢檔啦!咁毒,無可能原諒!

男爵府

回覆樓主

當然企硬唔再見

何必再委屈自己

大宅

應該報警,去監倉探佢,咁先至保障到安全呀
唔係你唔知道佢到底係咒你冇仔送終,定係真係會搞你個仔......

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

夏威夷果仁 發表於 18-6-4 00:35
我覺得你仲比個仔去見佢已經好大方。佢咒你冇仔送終喎,呢樣我一定永遠唔會原諒佢
...

同意,講嘢唔經大腦,樓主個仔即係個衰奶奶嘅孫仔,個衰奶奶知唔知自己up緊乜x嘢!!!?

子爵府

回覆樓主:

咁奶奶主要針對你,咪話唔想搞到佢激動唔見好啲,以免佢真人在現場在個孫面前無面

而同老公亦要講清楚呢點,等佢叫佢家啲人唔好再問你

你繼續樂得清靜就好,永世唔見無問題

大宅

回覆樓主:

唔鬼理佢,再得寸進尺孫都唔俾佢見

複式洋房

回覆樓主:

點解樓主比個仔見奶奶
唔驚佢係你仔面前講你壞話???

我奶奶都係衰,成日趁我老公唔喺度講d野黎拎我唔開心,例如叫我個女唔好痴媽咪

我而家每秒都睇實奶奶同個女既相處,一陣搞到阿女唔鐘意我我會想死

別墅

睬佢都傻除非佢同我道歉啦
好老實佢一分錢都冇出過,人哋買咩摟住邊度都係視乎自己嘅經濟能力
近自己屋企有咩五好,有咩事都多個照應

男爵府

既然C6+仔可以自己去見99, 我會樂得清靜, 唔會理其他人想我點做!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

樓主已經好好人,無謂迫自己去接觸佢啦,盞有說話聽,自己激心

公爵府

回覆樓主:

宜加河水不犯井水,天下太平,雙方都開心,無謂夾硬見面搞到面左左?也無理由製造機會俾99再一次傷害自己呀? 系咪?

子爵府

BK Milk勳章

pc430 發表於 18-6-4 09:17
多謝大家嘅支持 去肯定左我嘅信念係啱嘅
啲留言我一直keep住 留待阿仔大個啲嘅時候俾佢聽 等佢自己分析誰是 ...

你宜家既做法,已經係仁至義盡,做得好!

我有擔心你99會同你仔亂講野,講你壞話,你要自己留意下。

大宅

回覆樓主

你奶奶好衰

大宅

我覺得樓主唔需要見99, 99 對你的仇恨唔係見到面就可以化解。
反而同亞仔一齊見99 仲要比亞仔對99 的態度有所轉變。
宜家大家都相安冇事仲乜要攪咁多嘢出嚟影響小朋友呢

琥珀宮

chitosefung 發表於 18-6-4 02:35
但佢就覺得我阿仔已經8歲,我同我99唔好關係會對小朋友同埋c6有影響.....

我完全唔覺

同99唔好關係,係會對仔女同埋老公有影響

但你99 係short既,若再見面,後果肯定令大家關係比而家更差,唔再見係最好的安排!

首頁

尾頁

跳至