自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章

因為要同長老食節日飯, 如果係大商場, 用手機 app 訂檯, 各位大大有無什麼心得呢?

係唔係要幾個人, 分別 book 幾個時段好D呢?

因為有老人家, 唔想佢等太耐. 當天早上, 我又唔得閒, 唔可以太早去排隊.

謝謝.

大宅

Yibu 發表於 18-6-4 11:30
因為要同長老食節日飯, 如果係大商場, 用手機 app 訂檯, 各位大大有無什麼心得呢?

係唔係要幾個人, 分別 b ...

冇心得,因為通常打電話做booking

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大時大節唔係當日先訂啦!! 有些要比訂添!!

公爵府

2024年龍年勳章

kitbebe 發表於 18-6-4 12:44
大時大節唔係當日先訂啦!! 有些要比訂添!!
係飲茶, 我問左, 無得訂位...慘....

wcpcelia    發表於 18-6-5 16:54

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Yibu 發表於 18-6-4 12:59
也有可訂位的酒樓, 如鴻星, 東海......................

公爵府

2024年龍年勳章

kitbebe 發表於 18-6-4 13:01
也有可訂位的酒樓, 如鴻星, 東海......................
係呀! 我都建議去可訂的那幾間, 但有人唔想去, 去那一間又無得訂位.....

大宅

Yibu 發表於 18-6-4 12:59

咁冇得訂位,但有得用app攞位?

公爵府

2024年龍年勳章

Smurfy 發表於 18-6-4 21:13
咁冇得訂位,但有得用app攞位?

寶石宮

2023年兔年勳章

Yibu 發表於 18-6-4 21:47

美x可用app訂 見差不多到落樓

男爵府

畀面勳章

Yibu 發表於 18-6-4 11:30

係唔係要幾個人, 分別 b ...
你睇下 " THEGULU" app, 有無你想訂個間
......

首頁

尾頁

跳至