少年成長

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 +3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得真係要分享下
我個女12歲 對我態度差左好多好多 佢自己話 唔知點解一聽到我把聲就好炆 不單止 係學校有唔順意時就好嬲好嬲 佢話好辛苦
我見甘樣 我咪比我d B雜佢食 食完佢話舒服左好多 唔會每事炆 佢宜家日日都話要食
講明先 唔好問我食邊隻 我唔會答 因為我唔係賣廣告 不過我覺得大家不妨一試 同埋記住唔可以過量

大宅

2019勳章

多謝分享, 我仔因為痱滋問題,我呢兩個星期都有比佢食"B雜", 我留意吓佢D脾氣有無改善埋先, 我成日用"一撻即著"嚟形容佢, 我同自己同爹D講, 青春期, 青春期, 忍住忍住!

大宅

2019勳章

回覆 km68cheng 的帖子

請問一次食幾mg? 謝謝

公爵府

2019新春慶豚圓 +3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

kk1186 發表於 18-6-7 14:07

請問一次食幾mg? 謝謝

無得甘講 因隻隻牌子唔同 我只係見我食開個隻話12歲以上就可以食得 你出去買自己睇清楚

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

謝謝分享

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

km68cheng 發表於 18-6-6 14:11
我覺得真係要分享下
我個女12歲 對我態度差左好多好多 佢自己話 唔知點解一聽到我把聲就好炆 不單止 係學校 ...
什麽牌子? 藥丸定藥水? 有圖嗎1

大宅

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

回覆樓主

係未食邊隻牌子都ok,我仔都係咁....

公爵府

bb12345 發表於 18-6-21 16:58
什麽牌子? 藥丸定藥水? 有圖嗎1

唔好意思
你自己問問藥劑師

公爵府

gh312 發表於 18-6-22 00:24
係未食邊隻牌子都ok,我仔都係咁....

正常大牌子都ok ,你睇清楚唔好過量

珍珠宮

2019新春慶豚圓

多謝分享
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

請問點解B雜有帮助?我女10yr, 如果可以的我都想

大宅

km68cheng 發表於 18-6-22 14:36
正常大牌子都ok ,你睇清楚唔好過量

你有冇攝取份量表呀?

我見好多隻牌子都係50mg...我上網搵到攝取份量又係少過呢個mg⋯⋯

如果想問藥劑師,可以邊度搵到藥劑師問呀?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

謝分享

首頁

尾頁

跳至