潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

幾年前買既cc seasonal bag, 個款可能而家無咁興,你地會點處理? 收埋佢珍藏? 拎出黎粗用? 賣左佢?

子爵府

回覆樓主

照用

伯爵府

luvysl_blythe 發表於 18-6-8 18:22
幾年前買既cc seasonal bag, 個款可能而家無咁興,你地會點處理? 收埋佢珍藏? 拎出黎粗用? 賣左佢?:que ...

照用,因為大個好用

子爵府

回覆樓主

間中攞出嚟用!如果你一年都唔用佢幾次就最好宮賣咗佢如果你過得去個買價因為會好低!

男爵府

回覆樓主:

如果唔係點用,我會放咗佢,好過得過擺字

大宅

luvysl_blythe 發表於 18-6-8 18:22
幾年前買既cc seasonal bag, 個款可能而家無咁興,你地會點處理? 收埋佢珍藏? 拎出黎粗用? 賣左佢?:que ...

所以買classic 款好d,起碼襟興唔會out , seasonal款怕幾年後唔興

wcpcelia    發表於 18-6-9 09:27

寶石宮

2024年龍年勳章

Carriegerrard 發表於 18-6-8 18:32
照用

x2
幸福可以好簡單

侯爵府

jessicap 發表於 18-6-8 22:30
所以買classic 款好d,起碼襟興唔會out , seasonal款怕幾年後唔興

而家就係後悔中,最近買左個classic....諗緊放唔放左個seasonal 佢好。。。

侯爵府

回覆樓主

呢個seasonal 你地覺得點。。。而家好似無咩人用咁。。。如果放你地通常係點放? 二手市場? 定brandoff 會好d?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

唔用就放2手,可以放Facebook 的二手手袋網
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

luvysl_blythe 發表於 18-6-8 22:49
而家就係後悔中,最近買左個classic....諗緊放唔放左個seasonal 佢好。。。
...

唔介意價錢低就放或留比自己粗用

侯爵府

alicialee1210 發表於 18-6-8 23:42
唔用就放2手,可以放Facebook 的二手手袋網

thx, 我試下去個邊放下先

男爵府

jessicap 發表於 18-6-8 23:44
唔介意價錢低就放或留比自己粗用

請問brand off一般可以放到幾多錢?有冇原價嘅一半呢?

男爵府

luvysl_blythe 發表於 18-6-8 22:50
呢個seasonal 你地覺得點。。。而家好似無咩人用咁。。。如果放你地通常係點放? 二手市場? 定brandoff 會 ...

呢個依然好靚,如果係我,會繼續用。
其實有時幾矛盾,classics多人用,但又怕撞袋; seasonal特別,又怕好快out。

男爵府

回覆樓主:

其實seasonal繼續用有咩問題啫。明星就話怕俾人笑,除非你都好介意

公爵府

luvysl_blythe 發表於 18-6-8 22:50
呢個seasonal 你地覺得點。。。而家好似無咩人用咁。。。如果放你地通常係點放? 二手市場? 定brandoff 會 ...

呢隻皮唔怕殘又唔驚花,個款咪同 classic 差不多,唔覺會 out。俾我一定 keep 兼繼續用。

男爵府

Wild_Lady 發表於 18-6-9 11:17
呢隻皮唔怕殘又唔驚花,個款咪同 classic 差不多,唔覺會 out。俾我一定 keep 兼繼續用。
...

同意,呢個款同classics好似。

大宅

我都有呢個 Burgundy colour, keep住用緊

侯爵府

tseleebb 發表於 18-6-9 11:22
同意,呢個款同classics好似。

其實佢比classic 輕d, 仲放到長銀包,所以我先1516 緊

男爵府

Wild_Lady 發表於 18-6-9 11:17
...

放心用,同 classic 款好似

首頁

尾頁

跳至