自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我老公唯一肯排隊一個鐘都要食嘅音樂吧……胡桃裡(中心城店)
味道唔錯,抵食,有酒飲,成晚都有駐唱歌手(一晚有幾個換嘅),有大屏幕留言示愛,好好氣氛
燒雞係必食,皮好脆!上次試水煮魚好味D,今日酸菜魚鹹左D……

wcpcelia    發表於 18-6-10 10:45

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

子爵府

唔知點解,用個雀籠放隻煮熟左既家禽嚮入面,我個人覺得好不安,食唔落。

純個人感覺,不喜勿插。

男爵府

回覆樓主

樓主,仲有冇其他食肆推介下!

伯爵府

Jordon1313 發表於 18-6-8 21:35
n 第2碗勁大啊!

係好大,不過冇乜配菜架……依間野食野唔貴,係酒相對來講貴,主要聽歌

伯爵府

kolher 發表於 18-6-8 21:45
樓主,仲有冇其他食肆推介下!

我來來去去都係個幾間炸,聽日訓醒就去食八合裡(潮州牛肉,要早去,遲左好多招牌特色都話冇嘅渦)夜晚又係食老公至鐘意樂園路嘅白切雞
佢依排壓力大,就佢,食佢鐘意嘅野
我自己比較鐘意依到JM推介過嘅太二酸菜魚

我自己都鐘意向西村食雞煲,辣莊食九宮格火鍋,探魚……

中伏過一次,睇YouTube有人介紹去Shark食西餐(Coco park),真係難食又貴……一定冇下次。

wcpcelia    發表於 18-6-10 10:46

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

QY08040408 發表於 18-6-8 22:07

我來來去去都係個幾間炸,聽日訓醒就去食八合裡(潮州牛 ...

你既口味好啱我,向西村辣雞煲要試試

伯爵府

blackberry 發表於 18-6-8 22:16
你既口味好啱我,向西村辣雞煲要試試

雞煲要試,我10幾年前個EX介紹我去食,到而家都算係咁……大家口味咁上下,你有冇好介紹我試
我有一間天冷先去幫襯係水圍嘅食羊腩,椰子雞鍋……而家唔記得,下次再桶你講

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

QY08040408 發表於 18-6-8 23:05
雞煲要試,我10幾年前個EX介紹我去食,到而家都算係咁……大家口味咁上下,你有冇好介紹我試:ilo ...

椰子雞我食過係國貿,有人唱歌既,原味主張椰子冈,都幾好味,但我反而唔鍾意有人唱歌,怕嘈 川菜我鍾意食巴蜀風(振興店)食左廿幾年,平時去快食就食麵點王。早排試左大龍燚都唔錯,一定好過海底撈

翡翠宮

回覆樓主:

仲有東北人家山東燒雞 邊間就要問返家人,你有興趣我去問

大宅

QY08040408 發表於 18-6-8 20:30

我老公唯一肯排隊一個鐘都要食嘅音樂吧……胡桃裡(中心城店 ...

呢間可以記低電話或Wechat,預早幫你留位,咁就唔駛等一粒鐘喇

伯爵府

我來來去去都係個幾間炸,聽日訓醒就去食八合裡(潮州牛 ...

向西村雞煲 我上星期都食完
唔知係唔係同一間呢 我覺得麻麻

伯爵府

blackberry 發表於 18-6-8 23:12
椰子雞我食過係國貿,有人唱歌既,原味主張椰子冈,都幾好味,但我反而唔鍾意有人唱歌,怕嘈 川 ...

好,椰子雞要去試下

伯爵府

Eric2012 發表於 18-6-8 23:22
呢間可以記低電話或Wechat,預早幫你留位,咁就唔駛等一粒鐘喇

係呀?我上大眾點評睇依間冇得預先排隊……其他分店就有中心城依間只可以book6點前,6點後唔留位

伯爵府

koey_0611 發表於 18-6-8 23:27
向西村雞煲 我上星期都食完
唔知係唔係同一間呢 我覺得麻麻

味道係冇以前咁正,不過我鐘意食辣,所以覺得還可以……我通常食中間個間……最大3層個間我都覺得一般

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

好勁 向西村吃雞煲都知

伯爵府

瀟灑兔兔 發表於 18-6-9 10:46
好勁 向西村吃雞煲都知

冇辦法,太為食,所以周圍捐

首頁

尾頁

跳至