影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

http://viu.tv/encore/pick-me-up-to-taiwan-full-version

介紹你地睇依套,幾好睇,好贴地,不過幾市井,幾「粗俗」的!
(睇得阿杜汶澤,就要預咗啦!)

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wai001 發表於 18-6-8 20:59
http://viu.tv/encore/pick-me-up-to-taiwan-full-version

介紹你地睇依套,幾好睇,好贴地,不過幾市井 ...

好睇,我有追

珍珠宮

wai001 發表於 18-6-8 20:59

介紹你地睇依套,幾好睇,好贴地,不過幾市井 ...

杜汶澤……開口埋口都是「溝女」、「把妹」!……不過,真的佩服佢既social 技巧及口才!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

wai001 發表於 18-6-8 21:47
杜汶澤……開口埋口都是「溝女」、「把妹」!……不過,真的佩服佢既social 技巧及口才!
...

不過,佢咁既口才,中意佢既人就會中意佢,吾中意佢既人就會好「憎」佢!……(所以,似乎佢在香港既娛樂圈中,都吾係幾好人緣law!)

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wai001 發表於 18-6-8 21:50
不過,佢咁既口才,中意佢既人就會中意佢,吾中意佢既人就會好「憎」佢!……(所以,似乎佢在香港既娛樂圈 ...

佢係口才好好,轉數好快,但有時真係好口臭

珍珠宮

mcyw888 發表於 18-6-9 07:58
佢係口才好好,轉數好快,但有時真係好口臭

Agree!
(……好市井,因為其實佢都真是一個流氓!!!)

翡翠宮

wai001 發表於 18-6-9 08:11
Agree!
(……好市井,因為其實佢都真是一個流氓!!!)

佢成日話自己小時志願係做黑社會ma

大宅

回覆樓主

好好笑,拎正牌去溝女。

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢真係乜都夠膽講,好笑

珍珠宮

回覆樓主:

真係幾想知佢介紹去果間食高級牛扒既餐廳係邊度?

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 wai001 的帖子

FB有講台北美福牛排餐廳

珍珠宮

joey2791 發表於 18-6-10 21:48
回覆 wai001 的帖子

FB有講台北美福牛排餐廳

Thx!

男爵府

回覆樓主

好好睇

翡翠宮

joey2791 發表於 18-6-9 20:56
佢真係乜都夠膽講,好笑
好多金句

珍珠宮

回覆樓主:

真性情,夠抵死!!!

大宅

我都有追呀, 電視睇完都會上網睇多次, 上網睇無DO架, 順耳好多

翡翠宮

oscar528 發表於 18-6-12 16:29
我都有追呀, 電視睇完都會上網睇多次, 上網睇無DO架, 順耳好多
嘩, 咁我都要睇多次啦

子爵府

回覆樓主:

網上足本版好多粗口,但夠貼地,我好中意睇佢

oscar528    發表於 18-6-12 16:43
[img]https://media.tenor.co/images/ad119e11a6963fdfa3

大宅

mcyw888 發表於 18-6-12 16:34
嘩, 咁我都要睇多次啦
我同HONEY放假會一齊睇, 一齊笑...

mcyw888    發表於 18-6-12 16:47

珍珠宮

回覆樓主:

真係viu TV 先至有得睇依D咁類型節目!!!
(好過維穩台,拍來拍去,播來播去,一D新意既節目都冇!)

首頁

尾頁

跳至