影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wai001 發表於 18-6-12 17:35
真係viu TV 先至有得睇依D咁類型節目!!!
(好過維穩台,拍來拍去,播來播去,一D新意既節目都冇!)
:b ...

viu仲有幾個都好睇

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

oscar528 發表於 18-6-12 16:29
我都有追呀, 電視睇完都會上網睇多次, 上網睇無DO架, 順耳好多
我係藍色viu app 睇聽佢講粗口好好笑
拍佢食嘢
佢又突然問cameramen 你收很多錢
坐底食嘢啦

珍珠宮

joey2791 發表於 18-6-12 22:18
我係藍色viu app 睇聽佢講粗口好好笑
拍佢食嘢
佢又突然問cameramen 你收很多錢

係,佢知道/體諒camerman 要拍野好辛苦,所以經常催促cameraman 及助手快D食嘢!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我睇晒足本版正,笑死

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

回覆樓主:

我都喺上viu TV 個網睇晒咁多集嘅!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

首頁

尾頁

跳至