親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

klook 卷4 賣晒? 得番卷7, 7月中要$9xx , 加入場要 千5蚊1人

子爵府

BK Milk勳章

回覆 dorchiu 的帖子

我6月去, 發現KLOOK Express 4 冇晒我要既日子, 所以最後官網買

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

官網買,7月中去$8000yen。

大宅

dorchiu 發表於 18-6-9 11:54
klook 卷4 賣晒? 得番卷7, 7月中要$9xx , 加入場要 千5蚊1人

7月大部分日子都要15200Yen / 7 game
其中check 到7/11 比較平 7600/7game,另外 巡遊都有特別區可以買1300Yen/ 位,唔駛咁辛苦要一早罷位

伯爵府

yuyu.c 發表於 18-6-9 12:36
官網買,7月中去$8000yen。

返屋企再 check 官網仲有冇。好似機票咁,睇住 school holiday 黎打

wcpcelia    發表於 18-6-9 17:31

水晶宮

dorchiu 發表於 18-6-9 12:59
返屋企再 check 官網仲有冇。好似機票咁,睇住 school holiday 黎打

有呀,今日睇全部都有,係其他agent未出。

我記得你都好似揀17/7去?17/7 係$8000yen ,18/7係 $6800yen ,express 4。

伯爵府

yuyu.c 發表於 18-6-9 13:01
有呀,今日睇全部都有,係其他agent未出。

我記得你都好似揀17/7去?17/7 係$8000yen ,18/7係 $6800yen ...

仲記得我, 唔該晒
我18號一早落京都.....

水晶宮

dorchiu 發表於 18-6-9 13:05
仲記得我, 唔該晒
我18號一早落京都.....

因我都係揀17/7去

伯爵府

yuyu.c 發表於 18-6-9 13:07
因我都係揀17/7去

你係咪係官網買 fast pass? 得細仔考試完, 終於得閒搵料

水晶宮

dorchiu 發表於 18-6-9 16:29

你係咪係官網買 fast pass? 得細仔考試完, 終於得閒搵料

我未買呀,不過都係會官網買。

門票之前有優惠一早買佐。

大宅

回覆樓主:

我都會7月份去,想係官網買4,請問係咪得HP要照指定時間,其他3個都是沒有指定,謝谢。

水晶宮

熙媽咪 發表於 18-6-9 21:38
我都會7月份去,想係官網買4,請問係咪得HP要照指定時間,其他3個都是沒有指定,謝谢。
...

2個必玩係指定時間,另外2個係幾個game其中揀就冇指定。

男爵府

睛靈勳章

yuyu.c 發表於 18-6-9 21:52
2個必玩係指定時間,另外2個係幾個game其中揀就冇指定。

我啱啱係 官網 買咗express 4, 但只有harry porter係 有得揀時間, 其他gamr都有得揀?

水晶宮

WinkyLee 發表於 18-6-9 22:12
我啱啱係 官網 買咗express 4, 但只有harry porter係 有得揀時間, 其他gamr都有得揀?
...

如果係 HP & minion express 4,佢會指定HP 同 minion,另外兩個就冇指定。

其實係你揀佐邊段時間,佢幫你分配。

男爵府

睛靈勳章

yuyu.c 發表於 18-6-9 22:15

如果係 HP & minion express 4,佢會指定HP 同 minion,另外 ...

請問你呢個畫面是官網的中文版?

水晶宮

WinkyLee 發表於 18-6-9 22:18
請問你呢個畫面是官網的中文版?

唔係,我用chrome 再用翻譯。

男爵府

睛靈勳章

yuyu.c 發表於 18-6-9 22:20
唔係,我用chrome 再用翻譯。

不好意思請問你這個畫面在官網是哪找到呢?因為我看不見有這個page

水晶宮

WinkyLee 發表於 18-6-9 22:31
不好意思請問你這個畫面在官網是哪找到呢?因為我看不見有這個page

我尼個係要揀完時間,購買,佢要login ,login 後比錢前顯示,覺得時間唔啱,係可以改完先比錢。

男爵府

睛靈勳章

yuyu.c 發表於 18-6-9 22:33
我尼個係要揀完時間,購買,佢要login ,login 後比錢前顯示,覺得時間唔啱,係可以改完先比錢。
...

原來係咁..因為我睇台灣網教学嘅時候就係揀HP時間, 冇留意再看重新再揀时间。
thank you!! yuyu. c

水晶宮

WinkyLee 發表於 18-6-9 22:36
原來係咁..因為我睇台灣網教学嘅時候就係揀HP時間, 冇留意再看重新再揀时间。
thank you!! yuyu. c
...

台灣網教學應該啱,因為我冇睇教學,返而唔知佢有分配曬時間。

首頁
12345...10

尾頁

跳至