親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問新加坡環球影城預半日可以行晒嗎?出了USS係咪可以再入場?Tkx

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

要走既話幾時都走得...

預半日既話,下晝去好d,late afternoon d 團同遊人開始走,少d 人排隊。我約一點去到玩到收工,唔玩要排超過半個鐘既遊戲。

聽過半途可以離場,不過我未試過。

wcpcelia    發表於 18-6-10 09:04

子爵府

yusiumei 發表於 18-6-10 01:23
請問新加坡環球影城預半日可以行晒嗎?出了USS係咪可以再入場?Tkx
只係行,唔排隊玩,半日行得晒

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

yusiumei 發表於 18-6-10 01:23

只要keep住有qr code張入場証,當日無限次出入樂園。唔需要玩晒機動遊戲既,半日都夠既;但入場費唔平,玩半日唔抵。

wcpcelia    發表於 18-6-11 16:08

禁止訪問

大宅

回覆 alicewtw 的帖子

男爵府

我想問你地係吾係下午或一開場即刻去玩左TRANSFORMER先?

用戶要求終止服務

牛年勳章

coney 發表於 18-6-14 15:48
我想問你地係吾係下午或一開場即刻去玩左TRANSFORMER先?

我係計劃一早入去玩 transformer 先。亦見有人計劃黃昏先去玩,預人潮會散咁 d。
未經許可,請勿轉載

子爵府

我係黃昏先去Sci-fi City,排隊的人少d,不用排很久。仲有,如果怕暈,兩個過山車擺最後玩,以防坐完暈,跟住玩不到其他野

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我到黃昏至玩 transformer, 侏羅紀果邊,唔駛排隊咁滯。

男爵府

bosch 發表於 18-6-18 22:19
我到黃昏至玩 transformer, 侏羅紀果邊,唔駛排隊咁滯。

黃昏先去, 玩得切嗎? 如果得, 咁我會玩3次.

用戶要求終止服務

前幾日入咗USS,佢竟然下午暫停開放

大宅

SuperChanB 發表於 18-6-22 13:33
前幾日入咗USS,佢竟然下午暫停開放

Any reason?

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主

其實如果唔介意,排單人隊幾乎唔駛等,我跟c6也是single ride入木乃伊丶transformer!五分鈡已玩完出來

象牙宮

下午先玩transformer會小人d,排單人簡直唔洗排。

男爵府

lovelybaby2015 發表於 18-6-24 17:01
其實如果唔介意,排單人隊幾乎唔駛等,我跟c6也是single ride入木乃伊丶transformer!五分鈡已玩完出來
...

咩係單人隊? 有分單人/家庭咁嗎?

水晶宮

畀面勳章

coney 發表於 18-6-29 09:23
咩係單人隊? 有分單人/家庭咁嗎?

單人隊一樣可以一齊排,但一定會分開坐
例如有d games一排5個位,如果有排正常隊的一家4口坐了,就剩下一個位,咁就會俾排單人隊的人坐

男爵府

lovelybaby2015 發表於 18-6-29 23:11
單人隊一樣可以一齊排,但一定會分開坐
例如有d games一排5個位,如果有排正常隊的一家4口坐了,就剩下一 ...

明白晒啦. 吾怪得咁快啦.

我想問, USS 的FAST PASS幾錢? 邊到有資料可以睇?

大宅

最關心BB問題熱投勳章

回覆 coney 的帖子

優先証 Fast pass有2種:
https://www.rwsentosa.com/zh-hk/attractions/universal-studios-singapore/tickets

男爵府

mercurycc 發表於 18-6-24 17:13
下午先玩transformer會小人d,排單人簡直唔洗排。

果然係, 我地4點半去, 吾駛排.

5點半再去又吾駛排. 結果玩左四次. 好爽.

另外, 用MASTERCARD付款, 所有店買野都有10% OFF, 你要主動問, 佢地吾會講.

首頁

尾頁

跳至