自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

男爵府

回覆樓主:

保重。

子爵府

回覆樓主

樓主所有細節都記得咁清楚,只會加深自己既痛苦!
不如隨緣啦!
當你選擇放下,就有意想不到既結果!

水晶宮

回覆樓主:

好明白你既感受,好好調理身體,休息多d,將來一定會生個健康bb

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

好好保重

男爵府

回覆樓主

保重身體

男爵府

回覆樓主

保重身體

男爵府

Samanthalikebby 發表於 18-6-10 08:50
2017年放day5,中左,7週檢查見到bb但未有心跳,8週無長大,9週confirm流產(size唔記得)

2018年放day5, ...

我試過兩次是6週同8週無左,現在有個12歲既女!試過感到心痛難受,別人是不懂的一種痛,今時今日雖已無事,但想到懷孕我是恐懼,因為想起見紅,照心跳種種畫面是記憶好深!我是用中醫調理才再生個女!對我來說懷孕是不好受!樓主要喊就喊,之後就是一條好
漢,再加油!雖不相識,但深深的支持

男爵府

回覆樓主:

take care

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

只能講緣份未到
祝福你呀

子爵府

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

回覆樓主:

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

保重,有沒有睇中醫

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好好休息,再黎過
抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Samanthalikebby 發表於 18-6-10 08:50
2017年放day5,中左,7週檢查見到bb但未有心跳,8週無長大,9週confirm流產(size唔記得)

加油

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

takecare

伯爵府

回覆樓主:

侯爵府

好好保重,養好身子,祝福您!

侯爵府

carwaichu 發表於 18-6-10 11:29
好好休息
好明白你心情,我都係流了2次,失去了18週的孖寶,放第三次先成功
還有雪胎嗎?如果 ...

人地話新鮮胎機會率比雪胎高, 是嗎?
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

珍珠宮

睇到你有風癩情況,我都有類似經歷,出事週數都差不多,我自己覺得係身體排斥外來物的反應,我曾經睇電視講有機會排斥。我出事後睇左半年中醫,每日飲藥,再有bb時就小心飲食。我當時好相信再有bb就不會再排斥,因為我身體應該適應了。
樓主養好身體再試,一定會成功

首頁
23456...8

尾頁

跳至