自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我等緊個好重要電話, 無啦啦強迫我 upgrade / update 手電
好啦, 宜家wts 又唔得.. 人地打比我又收唔到

男爵府

selinako^^ 發表於 18-6-11 20:22
我等緊個好重要電話, 無啦啦強迫我 upgrade / update 手電
好啦, 宜家wts 又唔得.. 人地打比我又收唔到:ang ...

用左android甘多年 無試過must要更新
樓主你用咩牌子電話

瑪瑙宮

好啦, 宜家wts 又唔得.. 人地打比我又收唔到:ang ...

咁叫佢BK你咪得囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ltp00222 發表於 18-6-11 20:31
用左android甘多年 無試過must要更新
樓主你用咩牌子電話

三叔s8 edge

翡翠宮

tkop 發表於 18-6-11 20:35
咁叫佢BK你咪得囉

家用電腦

侯爵府

selinako^^ 發表於 18-6-11 20:39
三叔s8 edge

我都用梗s8,冇要我即時更新,可以揀夜晚安裝喎

男爵府

selinako^^ 發表於 18-6-11 20:39
三叔s8 edge

佢係咪彈popup出嚟要你更新 應該可以揀稍後更新ga…

寶石宮

2023年兔年勳章

強迫更新?

翡翠宮

ming1020 發表於 18-6-11 20:45
我都用梗s8,冇要我即時更新,可以揀夜晚安裝喎

因為我一直 skip 佢
skip得多,佢就強制我更新
已經第二次了

翡翠宮

ltp00222 發表於 18-6-12 01:27
佢係咪彈popup出嚟要你更新 應該可以揀稍後更新ga…

我一向都skip佢( •̥́ ˍ •̀ू )

翡翠宮

Poyau 發表於 18-6-12 06:14
強迫更新?

寶石宮

2023年兔年勳章

selinako^^ 發表於 18-6-12 08:00

之前叫update都skip 依家玩強制

翡翠宮

Poyau 發表於 18-6-12 08:42
之前叫update都skip 依家玩強制

首頁

尾頁

跳至