美容扮靚

跳至

首頁
45678...14

尾頁

大宅

issactmaria 發表於 18-7-2 23:13
治療師建議打噤高?定你忍到痛希望效果好D,所以打高一點?

我從來冇要求打幾多度,第一次打佢打緊同打完都會問我會唔會唔舒服或者痛,我話有少少感覺,不至於痛,可能因為咁佢調高左。

男爵府

回覆樓主

我護士朋友曾經講過pico 確實係一部好勁嘅機,但係始終只有兩年亞洲區嘅經驗,黃種人嘅皮膚同白種人亦都好唔同,所以要駕馭到呢一部機都唔容易。
不過佢呢間係良心企業,我相信都會盡力幫大家解決問題嘅。學其他jm話齋, 好過嗰啲有問題就推卸晒責任落去個客身上

珍珠宮

醒目開學勳章

回覆樓主

原本下定決心去a妹度pico ,但聽完你地講又動搖了

大宅

回覆樓主:

好似大部分都係做完pico 但d斑冇淡到
(emoji)

大宅

whspang 發表於 18-7-3 23:12
好似大部分都係做完pico 但d斑冇淡到
(emoji)

其實我有諗過,部機本身係可以做到淡斑,但如果同客人甘快淡哂,佢地點賺$,拖慢做起碼6-7次先夠

大宅

LamLamMummy 發表於 18-7-3 22:22
原本下定決心去a妹度pico ,但聽完你地講又動搖了

我都係,把心一橫,做有結蕉的,雖然要時間好番。

男爵府

回覆樓主:

A plus 試咗ㄧ次1064
A妹試咗ㄧ次pico

服務ok

兩間都話我荷爾蒙斑多過曬斑

A plus 唔駛join plan, 但話6、7次先有少少效果
A妹要買$15000/$30000/$50000 plan, 但話6、7次先"可能"有效果

無論係1064 or pico 都"可能"6、7次先有效果

咁如果唔得...又駛咗ㄧ大筆錢

所以咁唔肯定嘅結果下,我兩間都無再去

珍珠宮

醒目開學勳章

elmobeebee 發表於 18-7-3 23:32
A妹試咗ㄧ次pico

請問a plus同a妹係未同一間公司?有乜野分別?thx

男爵府

LamLamMummy 發表於 18-7-4 02:59
請問a plus同a妹係未同一間公司?有乜野分別?thx

係同ㄧ個老闆
分别係可以做嘅療程有D唔同

男爵府

marcuseunis 發表於 18-7-3 23:16
其實我有諗過,部機本身係可以做到淡斑,但如果同客人甘快淡哂,佢地點賺$,拖慢做起碼6-7次先夠
...

其他美容院就唔敢批評,但我覺得呢間唔會。跟咗佢哋五年,都幾清楚佢哋真係有要求嘅。而且佢哋A姐係做逐次收費,係用效果吸引客人繼續返去,相信佢哋應該唔會拖症。
咁當然我都希望間店唔會變質啦!

男爵府

elmobeebee 發表於 18-7-3 23:32
A妹試咗ㄧ次pico

我又咁睇,做facial 真係冇話幾多次就一定有效果, 如果你真係想打斑,咪去做逐次收費,自己咋睇住進度先決定繼唔繼續。
好似我當年做凹凸洞改善咁,強於Henry 哥(陳醫生)都唔會同我講做幾多次就一定有效果,只係會講做咩機係有機會改善到。但我自己真係想改善凹凸洞,就唯有行前一步去試囉!

男爵府

MongLeung 發表於 18-7-4 10:58
我又咁睇,做facial 真係冇話幾多次就一定有效果, 如果你真係想打斑,咪去做逐次收費,自己咋睇住進度先決 ...

你當年做甚麼改變凸凹洞,見效嗎?

複式洋房

建議你試下係尖沙咀美麗華廣場一期既AXXXX HXXXXX診所, 係7樓既, 分享小小我既體驗
本身我D斑都幾深色同明顯下, 搞到自己做乜都無曬信心, 再加上我都試過幾間, 都無咩效果

上次上到去做PICOPLUS既皮秒, 上到去醫生就幫我做左個CHECKING, 用左10分中就知道我既問題所在, 見得出係Pro d既, 所以先真係俾錢試下做, 價錢方面正常價, 最好就係醫生推介既套餐係就住我面上既問題先建議我用, 絕不hard sell, 到真係做果陣, 因為我都算係果d比較怕痛既人再加上個area都比較多, 所以就要求佢比我用麻醉藥, 做既過程完全唔痛, 做完之後姑娘都好貼心咁問我有無佢講既感覺, service一流, 依家做完差唔多一個月, 面上既斑已經退左九成, 出番黎同朋友食飯果陣佢地都問我搞咩黎, 突然間靚左咁多, 仲後生左幾年, 我就知道我無選擇錯, 大家如果想了解多d可以上網search下然後自己打去問, 分享係咁多

大宅

kitling33 發表於 18-7-5 12:10
建議你試下係尖沙咀美麗華廣場一期既AXXXX HXXXXX診所, 係7樓既, 分享小小我既體驗
本身我D斑都幾深色同明 ...

甘好,個店名好難估 其實我d 斑係哂太陽出來的,應該吾難搞,所以要間吾拖証的,比多d 提示店名嗎?

伯爵府

有興趣,可否pm告知邊間?thx

男爵府

MongLeung 發表於 18-7-4 10:58
我又咁睇,做facial 真係冇話幾多次就一定有效果, 如果你真係想打斑,咪去做逐次收費,自己咋睇住進度先決 ...

我明你意思。
但無預算,好似無了期做。我唔介意洗錢,只要有效果。
我最後去咗我姑奶做嗰間,佢4次攪掂。
我上去問咗,佢話我5次可以清。我做咗第ㄧ次,仲有4次,期待結果。

男爵府

做咗ㄧ次就有效果,退咗9成?好神奇。

嗰次打咗幾耐?

套餐,除咗Picoplus 外,仲做咗咩?

男爵府

elmobeebee 發表於 18-7-6 07:27
我明你意思。
我最後去咗我姑奶做嗰間,佢4次攪掂 ...

咁你最後用咗邊一部1064機?去邊間做都唔緊要最緊要係有效

伯爵府

elmobeebee 發表於 18-7-6 07:27
我明你意思。
我最後去咗我姑奶做嗰間,佢4次攪掂 ...

可pm係邊間做?thx

禁止訪問

首頁
45678...14

尾頁

跳至