潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我同大家一樣都系購物狂,不過我唔中意用代購,幾乎都系自己親身去購買或者海淘,我都推薦身邊既海淘,因為如果識得點去做,真系可以好方便,又唔驚被人呃,一般我會選官網網站購買或者大百貨公司來買,本身我都鐘意成日周圍睇邊度可以買到比較有保證同著數既野。咁舊年開始Celine系4個國家開通過網購服務onlineshop,即系我地自己都可以買到代購既價錢,又保證度貨物來源系100%正貨。咁點寄反香港啊?貨運唔系問題,咁我都整理左Celine Online Shop既購物流程,同埋使用既國際物流公司。

OnlineShop vs Boutique:

Online Shop網上購買

Online Shop網上購買

全球庫存貨物供你選擇

全球庫存貨物供你選擇

網上落單;門點提貨

允許寄送到集運站

14日內可免費退貨退款REFUND

別以下4個國家

德國;意大利;法國v

差價100

英國£

支付方式:推薦使用Paypal

運輸:(以法國為例)

呢個系自己既集運地址,3-6日到港,可以透過法國郵政追蹤

名Prénom: AIRDIRECTCujiheo

Nom
Nom 是系統自動生成的用戶代碼,是用戶身份重要識別標誌下單收件人姓名內必寫 AIRDIRECTCujiheo

地址(Address):2 RUE DES VOYELLES BP17555 TREMBLAY EN FRANCE

城市(Ville):ROISSY EN FRANCE

州(région):Val-d'Oise或Ile-de-France

國家(Pays):France

郵編(Code Postal):95721

電話(Téléphone Fixe):0153790623

手提(Téléphone Mobile):0760523960

如需使用请提前告知

打開https://www.celine.com/

系頁面最底選擇將要到達既國家站點

大宅

邊個網可以轉運香港?

男爵府

你個post好好,但來遲了。依家d celine,醜左好多,比返以前個設計師我。

洋房

咁貴既袋, 我好驚寄失喎

大宅

多謝分享!但咁買會否冇得退稅?

伯爵府

yani904 發表於 19-1-2 09:54
咁貴既袋, 我好驚寄失喎

仲要賠得幾佰蚊

男爵府

多謝分享!但佢而家啲袋真係大不如前呀

男爵府

Box 舊版有繼續出呀,水印是新logo的,我在英國買,sales話無discontinue 喎,即買!
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

大宅

So which links are selling Celine now? Thx

男爵府

畀面勳章

男爵府

回覆樓主:

請問係邊條代購link,上面個地址及名係你私放出黎的??

公爵府

牛年勳章

多謝分享!

首頁

尾頁

跳至