親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

嚟緊7月會一家大細去曼谷, 我想揀交通方便又近小朋友玩樂既酒店, 暫時諗住住 Siam Square 附近, 我見呢兩間酒店都好近, 不過價錢有D距離, Kempinski 有 corporate rate 都要千八蚊一晚只係Deluxe Room, 而 Novotel 只要千二蚊已經係有executive lounge, 請問各位JM 有咩意見? 謝謝!

禁止訪問

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

兩間完全唔同級數喎
Novotel 就腳, 之前翻新完(都好似幾年前)

如果唔怕住遠多個站大把㨂, LIT 呢間我推介兩個朋友住過佢地都話ok,另外mercure 泳池細啲但bts一落樓梯就係門口, 上次朋友係酒店隔離join one day tour去水上市場全團係鬼佬多

大宅

回覆樓主

我book左Central附近既Renaissance, 睇好多人review都不錯,樓主可以睇睇~

大宅

回覆樓主

我book左Central附近既Renaissance, 睇好多人review都不錯,樓主可以睇睇~

男爵府

醒目開學勳章

bbb_lee 發表於 18-6-18 00:10

我都訂左8月

男爵府

回覆 TMC3012 的帖子

請問novotel bangkok pleonchit sukhumvit方便嗎?近哪一個地鐵站? many thks

大宅

bbb_lee 發表於 18-6-18 00:10

好呀,等我再睇下先!

首頁

尾頁

跳至