使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

版本v3.8.1……新增紅色回覆按鈕後……在拉動文章時……往往不自覺地按到此红色按鈕……非常不便……其實這個紅色按鈕已經是重覆設置……建議取消新增的……將右上面舊有回覆按鈕轉為紅色便可……請版大研究一下……謝謝!

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

支持。我覺得呢個功能好多餘。

子爵府

回覆樓主:

個制煩到出汁呀!成日都hi到入咗去回覆!上面咪有個回覆制囉,又整多個紅色响下面仲乜鬼?多魚多魚超多魚!

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

勁多餘囉!
個制喺正手指位!
你地既工程師/設計師究竟有冇實際用過架?
咁唔user friendly既設計都可以推出!
唔該快啲整走佢!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你們好,感謝大家的寶貴意見,BK app 會不斷改進,將更好的使用體驗帶給用戶,謝謝 !

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

非常支持取消, 真係超級煩

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主:

個紅色箭咀真係好阻定 , 可以取消嘛?
大家好,我是子悠~~

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位,BK ios app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,BK android app 更新版本即將推出,謝謝大家的意見 !

寶石宮

2023年兔年勳章

特派員 發表於 18-6-19 10:46
各位,BK ios app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,BK android app 更新版本即將推出,謝謝大家的意見 ...

謝謝

大宅

回覆樓主:

謝謝

管理員

各位,BK ios / android app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至