自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

送漏幾件,又冇電話可以問,email又冇回覆,黑店! 幾百蚊冇左

男爵府

可能唔係送漏,而係分開送貨
我試過係咁

la_source    發表於 19-6-17 15:59

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vet 發表於 18-6-15 12:57
送漏幾件,又冇電話可以問,email又冇回覆,黑店! 幾百蚊冇左

會唔會有第二輪送貨?
live chat閒閒地等一頭半個鐘
就算退款都係退mall dollars

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

畀面勳章

昨日諗住買, 點知價錢重貴過出面, 所以冇買.
好彩

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢有個線上客服架,問吓佢啦,我都試過送錯貨俾我,佢都會回覆

水晶宮

回覆樓主

可能我好彩,一個月訂三四次,已幫趁半年有多未試過有問題
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

琥珀宮

而間嘢時不時就有人出嚟話佢黑店,所以都費時試,棧勞氣

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

訂過一次,遲咗好多個鐘都仲未嚟,我同cs講我出街叫佢改時間又無覆,上午送變咗夜晚先到 我又唔喺屋企,佢話擺低咗俾座頭管理員,但我當中有台灣嘅急凍食物 搞到我又嗱嗱聲趕番去驚變壞,所以之後都唔敢再訂

子爵府

jasmine0527 發表於 18-6-15 13:13
佢有個線上客服架,問吓佢啦,我都試過送錯貨俾我,佢都會回覆
以前個線上客服就快, 而家等1日都無人應. 只有EMAIL聯絡, 但EMAIL都可以3日都唔覆. 所以送漏野都好煩.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

nainaitze 發表於 18-6-15 13:22
訂過一次,遲咗好多個鐘都仲未嚟,我同cs講我出街叫佢改時間又無覆,上午送變咗夜晚先到 我又唔喺 ...
前日收貨又係, 訂左6點後收貨, 4點幾就打黎話而家到, 講左屋企無人收, 話放管理署,又講左管理署唔會代收, 又話放門口, 我話放門口唔齊貨,邊個負責, 司機話有問題CALL佢就得, 好在佢送到時, 屋企剛有人番到, 即時點收貨物.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

珍珠宮

dior0214 發表於 18-6-15 13:11
買過幾次都唔跟指定時段送貨,想幾時送就幾時送, 唔通全日喺屋企等你咩
...

所以我訂過一次就冇再訂
我接受價錢嘅,唔係平,但價錢都合理,但我好反感唔依時送貨,突然一個電話就話嚟緊就到!

子爵府

fitceo 發表於 18-6-15 13:30
以前個線上客服就快, 而家等1日都無人應. 只有EMAIL聯絡, 但EMAIL都可以3日都唔覆. 所以送漏野都好煩. ...
佢個cs真係差咗好多,而家email都冇埋
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

伯爵府

vet 發表於 18-6-15 12:57

我以前好鐘意用HKTV MALL買野, 有時D 野係貴D, 但用佢D CASH DOLLARS 計返條數, 其實價格都OKAY 既
我住村屋, 一路都送開我村口連屋都唔洗入, 村口樓梯, 村路都唔洗佢行, 一直送貨都相安無事....

突然有一次, 我買左$8XX 超市家庭用品送屋企, 預定日期佢地一直都送貨, 我就響屋企乾等.
到第2日, 我LIVE CHAT佢地問點解琴日無送貨, 事前事後都無人搵我...
佢地先同我講.... 佢地唔再送村屋.... WHAT??? 唔送村屋, 收我錢果時可以搵人CALL我, 寫EMAIL比我, 叫我CANCEL 張單丫.... 佢地話物流部突然唔接村屋ORDER... 咁都得? 唔響WEBSITE 出通告????

佢地比我既SOLUTION係, 叫我比一個工商地址比佢地送貨, 而唔肯退錢...
我真係LIVE CHAT 問佢地, 洗頭水, 洗TOILET 水, E 媽巾,米, 油...點樣送OFFICE????? 8XX 既家庭用品, 送左叫我點拎返屋企?

我狂搵佢地LIVE CHAT D 人, 搵到佢地一見到我LOGIN 已經自己斷線...寫EMAIL又LIVE CHAT... (當年仲有EMAIL 架) 我最後攪左2星期, 先肯退錢, 其實我唔知有無退足 $8XX 比我
但我當買個教訓, 我以後都唔會再用~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

nainaitze 發表於 18-6-15 13:22
訂過一次,遲咗好多個鐘都仲未嚟,我同cs講我出街叫佢改時間又無覆,上午送變咗夜晚先到 我又唔喺 ...

佢哋的貨好多元化,好方便,可惜服務配合唔到

珍珠宮

2018復活節勳章

vet 發表於 18-6-15 14:03
佢哋的貨好多元化,好方便,可惜服務配合唔到

係呀,係好多元化,我就係因為偶然見到佢有隻台灣食品賣,香港搵唔到,所以先幫趁佢,點知第一次送貨經歷就唔好

琥珀宮

Ronnym 發表於 18-6-15 13:50
我以前好鐘意用HKTV MALL買野, 有時D 野係貴D, 但用佢D CASH DOLLARS 計返條數, 其實價格都OKAY 既
我住村 ...

去海關告佢地遺返商品說明條例

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

原來咁多JM都有問題架...

伯爵府

mandy952 發表於 18-6-15 14:09
去海關告佢地遺返商品說明條例
我拎得返錢就算, 我見到我好需要既用品, 即使得HKTVMALL先有都好, 我都唔會再幫襯.
告佢地呢D野, 我真係無錢無時間再浪費響呢間野身上.

你睇佢地不停請人, 請執貨請派送既就知佢地根本唔夠人手... 但又不停接單, 我覺得....佢地管理好有問題....

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

我經常性訂野,訂左咁多年都係試過一次送漏野,我通常都係email返比佢影晒相,隔日佢地會有回覆,另外一次係門市取貨,佢地冇回贈$20 mall dollars比我,收到我mail都好快比返我。

首頁
12345...6

尾頁

跳至