坐月心得

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 lotti 的帖子

可以PM你果個陪月GER資料俾我嗎?謝謝你!

洋房

回覆 OceanOceanJJ 的帖子

可pm?

民房

Bicanna 發表於 18-6-17 08:14
好,屋企用開個陪月爆晒期,佢另外介紹個俾我,資歷仲耐,不過平常佢做24小時,不過介紹俾我,先接左我8粒 ...

可否pm資料?thx

大宅

Bicanna 發表於 18-6-17 08:14
好,屋企用開個陪月爆晒期,佢另外介紹個俾我,資歷仲耐,不過平常佢做24小時,不過介紹俾我,先接左我8粒 ...

你好,我想請24小時陪月,可以PM我資料嗎?謝謝

民房

lotti 發表於 18-12-4 02:26
我果個都係朋友介紹,年半前萬八,好多年經驗,佢真係好好人仲幫我清潔埋屋企
26日,8個鐘
...

請問可以pm 資料俾我嗎?

洋房

OceanOceanJJ 發表於 19-3-13 22:42
我之前係陪月X站請個個話有十幾年經驗都收我2萬5,但衛生程度超差,烹調重手濃味,無手尾,仲要做左4日辭工唔做 ...

可以pm 第二個愛心陪月ee資料?
Thanks for help

洋房

回覆樓主:

24小時陪月要小心選擇喎, 老嘅一定唔好請, 睇黑心陪月有幾個case都係話24小時陪月根本照顧唔到bb或媽媽。 我都係坐完月冇幾耐, 請咗個同事用過嘅新手,每日8小時, 我睇見佢8小時都忙到死咁, 由入門口到走都冇停過, 一係要整餸 (有時仲有糖水), 一係洗野, 一係幫我按乳房(我係餵人奶), 忙到氹氹轉, 最得閒坐底嘅時候就係湊b瞓覺, 24小時陪月點可以有充分休息去做咁多野? 建議請24嘅媽分媽不如請早晚兩個仲好, 價錢同請一個差唔多, 但係質素會比較好。

民房

發表於 1 小時前 |顯示全部帖子
MacyT 發表於 18-10-7 12:45
可否pm陪月資料比我

唔該可否PM資料比我呀

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊