網購天地

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

一盒都送,但買夠199可以減40,或25,記住攞卷

公爵府

mandy952 發表於 18-6-16 09:01

我見到蒙牛平價個款奶都有返包郵,佢已經差唔多成個月冇左包郵,依家重要減得好多, 29.9

【这个#手聚App团购#宝贝不错:趁热抢 蒙牛纯牛奶 250ml*16盒PURE MILK新老包装随机发货(分享自@手机淘宝android客户端)】http://m.tb.cn/h.30qSAJA 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€encI0CYr5Gc€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 mandy952 的帖子

Is it safe to drink 蒙牛? Used to be some bad press about牛尿

大宅

送到香港一分錢運費都不用嗎?

琥珀宮

回覆樓主:

yes

琥珀宮

回覆樓主:

呢個堅平,但阿仔只肯飲特倫蘇,買3盒可扣40元,約51元16盒,都抵

公爵府

啱啱發現一個驚人情況 ,好似可以寄香港既貨都可以單件包郵

大家試下係咪真係咁

琥珀宮

Jasmine-4711 發表於 18-6-16 10:36
回覆 mandy952 的帖子

Is it safe to drink 蒙牛? Used to be some bad press about牛尿

係12年嘅新聞

琥珀宮

MiuMiuLi 發表於 18-6-16 10:47
啱啱發現一個驚人情況 ,好似可以寄香港既貨都可以單件包郵

大家試下係咪真係咁

係,但買夠199,可以減40

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-6-16 10:34
我見到蒙牛平價個款奶都有返包郵,佢已經差唔多成個月冇左包郵,依家重要減得好多 ...
https://world.tmall.com/item/12397987732.htm?spm=a3204.7933263.0.0.688f5ed8ozFEjP&id=12397987732&rewcatid=50514008
呢款40.6 / 16pack * 250ml

https://world.tmall.com/item/529765514129.htm?id=529765514129&price=29.9&sourceType=item&sourceType=item&suid=475046e3-f12d-487b-86be-be51c0888fd0&ut_sk=1.Wen87crr21kDAEn3y0k1DlzH_21646297_1529082171545.Copy.1&un=51385b4566ead5438a195baaa22d8f6a&share_crt_v=1&sp_tk=4oKsZW5jSTBDWXI1R2Pigqw=&cpp=1&shareurl=true&spm=a313p.22.2av.952906050022&short_name=h.30qSAJA&app=chrome

呢款29.9 / 16pack * 250ml

請問知唔知呢2款蒙牛有咩分別?我見都是寫純牛奶,份量又一樣,但價錢差咁多

公爵府

新手小豬 發表於 18-6-16 11:57
https://world.tmall.com/item/12397987732.htm?spm=a3204.7933263.0.0.688f5ed8ozFEjP&id=12397987732&rew ...

我都見兩款唔同價,又唔係有分高鈣低脂果 D ,唔知有乜分別 ,可能隻牛既品種問題啩 ,我只買平果款

大宅

mandy952 發表於 18-6-16 10:45
yes
是不是任何地區都包郵?我找不到何區包郵,東涌可以包郵上門嗎?

琥珀宮

回覆樓主:

東涌就唔肯定

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

請問喺天貓超市買嘢, 如果想問佢有冇貨, 可以喺邊樹問? 我唔見有旺旺個公仔,謝謝

公爵府

lala229 發表於 18-6-16 23:07
請問喺天貓超市買嘢, 如果想問佢有冇貨, 可以喺邊樹問? 我唔見有旺旺個公仔,謝謝
...

有冇貨呢 D,天貓超市應該都唔洗問,直接拍就得,唔可以寄香港果 D 佢會自動飛左佢唔計 ~

公爵府

hkcotamy 發表於 18-6-16 19:10
是不是任何地區都包郵?我找不到何區包郵,東涌可以包郵上門嗎?

睇佢寫既派送區域,應該東涌就唔派

http://m.service.taobao.com/pocket/solution.htm?kid=20277799&isRec=true&from=solution&psc=

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

MiuMiuLi 發表於 18-6-16 23:24
有冇貨呢 D,天貓超市應該都唔洗問,直接拍就得,唔可以寄香港果 D 佢會自動飛左佢唔計 ~
...

謝謝你, 因為我未喺天貓超市買過野,想買個電子湯煲

公爵府

lala229 發表於 18-6-16 23:40

淘寶佢自家既超市,應該就唔洗諗佢有冇貨既問題,冇貨佢有 “已搶光” 字眼,唔會加到入購物車~況且我諗,咁大間天貓超市,你拍得到單比得到錢,佢死都死到件貨返黎比你

如果你有買過天貓超市,開返張舊單就會見到佢個旺旺,但係其他地方我都唔知佢個旺旺喺邊個位置

琥珀宮

lala229 發表於 18-6-16 23:40

未照放購物車,襟結算,睇下送唔送香港同有冇運費。之前買個焗爐二百零都送香港仲免運費

伯爵府

mandy952 發表於 18-6-17 00:01
未照放購物車,襟結算,睇下送唔送香港同有冇運費。之前買個焗爐二百零都送香港仲免運費
...

謝謝你,我一陣試下

首頁

尾頁

跳至