自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主

咁係平喎。我地都去過88,當時鏡片報$4K,漸進加防藍光。

O88要去佢間驗眼中心驗眼的,好似四佰幾,包埋?

另外我記得仲有其他收費的,好似做超薄咁。

大宅

lcn2009 發表於 18-6-16 14:15
請問坑口邊間?我佩過—間麻麻地

連理街

男爵府

回覆樓主

JM知不知道有近視有花可以佩con嗎?價錢大概多少?

子爵府

23april23 發表於 18-6-16 15:02
連理街

謝謝你,你戴後是否睇得很清楚,因我之前在南豐佩完覺得睇得唔清楚

珊瑚宮

回覆樓主:

我仲要配多一副睇電腦用 最近剛配,只換鏡,防藍光,室內用冇全視,朋友價千九

珍珠宮

lcn2009 發表於 18-6-16 16:14
謝謝你,你戴後是否睇得很清楚,因我之前在南豐佩完覺得睇得唔清楚
...

我試過細店度數完全唔啱,佢 free 幫我配過

但信心全失

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

加埋全視線仲貴

大宅

lcn2009 發表於 18-6-16 16:14
...

其實係清楚的,不過我成日搵唔到個角度去睇,因為佢話個頭唔好向下望,係對眼向下望,老實講真係未慣

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Elainelllam 發表於 18-6-16 13:49
我也剛配,Hoya 日本變色漸進 $1800
而家的野甘貴?好似你最平,在那裡?

子爵府

23april23 發表於 18-6-16 17:25
其實係清楚的,不過我成日搵唔到個角度去睇,因為佢話個頭唔好向下望,係對眼向下望,老實講真係未慣 :wah ...

好的,謝謝你的回覆

子爵府

youhello507 發表於 18-6-16 16:23
我試過細店度數完全唔啱,佢 free 幫我配過

但信心全失

所以我和你-樣,對小店無晒信用,夲想去理工佩

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

貴都一件事, 適應到又係一件事, 否則用用下都唔想帶!

男爵府

回覆樓主:

剛配左副瑞士寶超薄漸進鏡,包括全視線+藍光+韓國架,承惠$3100。

男爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

請問全視線鏡片有3種色,灰/啡/綠 冇帶開太陽眼鏡邊隻鏡片色比較易適應,又邊隻鏡片色比較好睇

瑪瑙宮

好貴啊, 三千幾都貴, 唔捨得配住, 用緊兩副眼鏡.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

CP916 發表於 18-6-16 15:40
JM知不知道有近視有花可以佩con嗎?價錢大概多少?

同事俾我參考,佢用緊,但我未的起心肝配,唔知幾錢

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cy101 發表於 18-6-16 17:33
貴都一件事, 適應到又係一件事, 否則用用下都唔想帶!

C6就係咁原因,多多野講唔俾我配
話而家除眼鏡都ok wor

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我上年都配左,連框冇全視線要過萬

所以樓主,你果副唔貴啦

大宅

bufferzone 發表於 18-6-16 18:19

所以樓主,你果副唔貴啦

嘩,過萬?請問你用那種牌子鏡?鏡架應該都係貴貨!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bufferzone 發表於 18-6-16 18:19

所以樓主,你果副唔貴啦

1萬

首頁

尾頁

跳至