自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

祝福佢地一家
新的一天...希望真的有新的希望吧...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

seaman1982 發表於 18-6-17 22:30
https://www.facebook.com/parentsdaily/videos/1197508380383419/

記得

伯爵府

紫翹 發表於 18-6-18 11:15
呢個媽媽同女都已經離世,所以爸爸都不再出現了

係呀!
個爸爸最後在fb張相,是他和兒子的合照,説會要好好照顧兒子。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

祝福佢哋一家

子爵府

至愛朱古力 發表於 18-6-18 11:25
記得,Yahoo blog已經一路跟緊,無左yohoo blog之後無得跟了,霖霖都已經8歲了,祝福佢地一家 ...

佢yahoo之後搬在去另一度開blog, 仲可以去支持吓Anthony!

http://m.xuite.net/blog/premium.lai/hkblog/581020059

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

一直無忘記佢地 霖霖已經咁大個了,爸爸真係好偉大
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

回覆樓主

記得,當時好似買左本書叫陪著你走,以前覺得佢係好男人好爸爸,而家覺得佢好可憐,有老婆比無老婆更慘。
咁多年啦,康復既機會都應該好細了,一個正常男人,做完工作回家,可以傾下心事,分擔家庭,陪伴既人都無,其他家人邊可能代替老婆既位置?霖霖都八歲,另一方面好佩服佢,真係一個好男人。
如果我係阿蚊,我更希望佢可以得到幸福...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

紫翹 發表於 18-6-18 11:15
呢個媽媽同女都已經離世,所以爸爸都不再出現了

我都記得台灣呢家人,囝囝個樣同媽媽好似樣,而家應該好大個啦
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cloudwingwing 發表於 18-6-17 22:54
見到個蚊字竟然唸起蚊姐

x 2
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

回覆樓主:

祝福,希望蚊早日康復

水晶宮

回覆樓主

記得

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主

好爸爸

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

男爵府

回覆樓主

霖霖爸爸是個真的漢子, 肯承擔,重承諾。願主繼續保守他們一家
違規簽名-超版代刪

大宅

回覆樓主:

Anthony真係好丈夫,好爸爸!
相比我有位年輕女親友,同丈夫兩人都係醫生,太太新婚半年遇到車禍,導致頸對落全身癱瘓,意識清醒。丈夫竟然同佢離婚,將照顧責任交回女家,超賤呀!

教養孩童,使他走當行的路,就是到老他也不偏離。
─ 箴 22:6

珍珠宮

cloudwingwing 發表於 18-6-17 22:54
見到個蚊字竟然唸起蚊姐
×2

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至