夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Gmay 發表於 18-6-19 11:27
我都想放生自己....但呢一刻好痛...怕衝動做錯決定

呢度大把姐妹以過來人經驗話你知,不會做錯!愛你的人不會俾你受傷。就算俾你等到也不會幸福,只是拉長痛苦!也見過2個留低的姐妹,但呢種玩弄心理的男人只是不停偷食。膽大左仲不停搞大人個肚。

了傷是要時間,我用了5年,但個5年裏面我冇後悔過離開一個不愛自己的男人!

別墅

Gmay 發表於 18-6-19 12:00
我唔敢同朋友講...唔想佢無面....

所以先係呢到搵你地講..希望可以清晰自己..我好迷失

他就是睇中你呢個弱點!

別墅

Gmay 發表於 18-6-20 22:24
我果個都係話佢地係朋友......

我盡量唔諗...打算明天起做自己喜歡既野,我諗首先要搵番自己先...唔洗刻 ...

加油! 祝福你!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Gmay 發表於 18-6-22 11:20
謝謝~ 我搵緊出路比自己...放生自己唔好容許自己比人傷害... 但心很痛...每日一起身就會想睇佢同果女人既 ...

唔好再睇喇,越睇越傷心。我都曾經有段時間成日睇,睇到自己覺得自己好似痴線喇之後比朋友鬧醒,叫我戒毒
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

翡翠宮

Gmay 發表於 18-6-22 11:23
我都有問自己係真係禁愛定只係習慣....我覺得兩樣都有...但我們沒有激情熱情已經一段時間...我都明白係淡 ...

學我99話:成日觸電心跳,個心點負荷到,心臟病發都唔知呀

都係果句,你值得有更好既選擇
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

翡翠宮

baby_suki 發表於 18-6-22 10:32

呢度大把姐妹以過來人經驗話你知,不會做錯!愛你的人不 ...

5年

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 Gmay 的帖子

我都成日睇佢地係咪“在線上”,就好似毒癮咁。但睇到佢地一齊在線,我又唔開心。
佢地唔在線,我又會諗佢地係咪一齊去緊街或者倾緊電話。
所以我從今日開始,唔畀自己再睇。

禁止訪問

子爵府

Gmay 發表於 18-6-22 11:23
我都有問自己係真係禁愛定只係習慣....我覺得兩樣都有...但我們沒有激情熱情已經一段時間...我都明白係淡 ...

不用多想他了,他的挽留都只是表面做做樣子。如果這個女人相識了十多年,還要在他婚後才有愛火花,那即是有可能你丈夫一直都愛她,又或是他結婚引起了這多年稱為好友女人的不甘心去搶他回她身邊。用四年看清他真心真不遲,你們沒有孩子,儡絕對可以找到一個真正把你放在心尖上的人。為一個滿口謊言自私自利的男人留下來絕不值得。

趁現在沒有工作去下旅行試下放下一切,記住他出軌不是因你不夠好,而是他貪心想要的更多,你的私人感情生活與其他人無關,不必去介懷旁人怎想,結婚不合適離婚在現在來說很平常,懂得勇敢放開不合適的人是你很厲害,真心關心你的人絕不會看輕你。

好好愛自己,好好為自己而活。加油!
mc <()>

男爵府

回覆樓主

發溫啦佢 走啦 男人講得出都預左你唔會走 稍稍有顧忌唔會咁講
te quiero mucho mi amo

男爵府

Gmay 發表於 18-6-19 09:52
沒有小朋友...人地對佢都有意思...每日偷情...我睇到佢地好多合照又同個女人放狗散步..因為佢地識左十幾年 ...

你唔開心有一個時間性 信我 你肯cut 傷口會癒合 你挽留只會增加傷口反覆潰爛次數
te quiero mucho mi amo

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主

愛自己多一點,沒有小孩子,走吧,賴在一個唔愛自己既人身邊,佢只會越來越睇唔起你,漠講話回心轉意。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Gmay 發表於 18-6-19 09:13
很痛..佢琴晚終於說出口..承認心裡有第二個女人...已經拖拉左幾個月.. 但佢話佢真心愛我..我同佢是一顆樹, ...

你條佬講啲嘢,真係想笑。。。。
發芽。。。。
發姣就發姣啦,,發乜Q芽

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至