懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

啱有左b 想知呢到有媽媽搵仁安張耀昌開刀嗎 自己係好怕痛之人 所以想擇期開刀 請問幾weeks開始book 張醫生手勢如何呢

男爵府

回覆樓主

我係佢開刀嘅,第一日已經唔多覺痛,第二日落床行路嘅動作太正常,比同房媽媽同我家人話我唔似剛開完刀,叫我行返慢d。
我發現有左就睇佢,照完結構就問佢約期。
傷口埋得好靚,張醫生比我仲緊張個傷口靚唔靚

複式洋房

KILW 發表於 18-6-19 13:36
我係佢開刀嘅,第一日已經唔多覺痛,第二日落床行路嘅動作太正常,比同房媽媽同我家人話我唔似剛開完刀,叫 ...

多謝你回覆 咁我仲有信心
宜家約左b9 weeks第一次產檢 係尖沙嘴翹康
到時係咪可以直接同佢傾 book佢開刀呀
同埋成個產檢都係照肚 嗎 我本人好排斥陰超的
多謝你

男爵府

Rachely0123 發表於 18-6-19 13:41
多謝你回覆 咁我仲有信心
宜家約左b9 weeks第一次產檢 係尖沙嘴翹康
到時係咪可以直接同佢傾 book佢開刀呀 ...

9週就約開刀?你可以講嘅,我估佢應該會答你遲d先決定啦。
個胎正常嘅話佢係照肚嘅,我當初睇佢係生完嘅產後檢查先第一次照陰超。

複式洋房

KILW 發表於 18-6-19 13:45
9週就約開刀?你可以講嘅,我估佢應該會答你遲d先決定啦。
個胎正常嘅話佢係照肚嘅,我當初睇佢係生完嘅產 ...

haha 早得滯ma (emoji)‍♀️(emoji)‍♀️(emoji)‍♀️第一胎 咩都唔識呢
咩都驚haha
多謝回答 霖到陰超已經好驚驚

複式洋房

我都係睇張醫生,佢平時講野係咪好細聲同急,我成日要佢講多次我先聽到😂😂😂

子爵府

mickeycmm 發表於 18-8-17 19:32
我都係睇張醫生,佢平時講野係咪好細聲同急,我成日要佢講多次我先聽到😂😂😂 ...

唔細聲呀我覺得,都好清楚

複式洋房

Rachely0123 發表於 18-6-19 13:02
啱有左b 想知呢到有媽媽搵仁安張耀昌開刀嗎 自己係好怕痛之人 所以想擇期開刀 請問幾weeks開始book 張醫生 ...

我都約左下下星期睇張醫生,宜家未決定選邊度醫生開刀(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

mickeycmm 發表於 18-8-17 19:32
我都係睇張醫生,佢平時講野係咪好細聲同急,我成日要佢講多次我先聽到😂😂😂 ...

我都覺!我成日都 「下?」 聽唔清楚 但我覺得佢講野好搞笑
大事化小, 小事化毛.........

首頁

尾頁

跳至