自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

不過內容係由個女變左做男人...

珍珠宮

回覆樓主:

明白佢忙唔搵我,一有時間就搵我,人之常情,但唔中意有佢呻無人呻,佢咁樣,應該無乜朋友剩。。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我都有呢d朋友,我返工佢唔駛,明明辦工時間佢call我行街,真係唔知佢諗咩。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

叫佢搵返緊同學仔媽咪吹啦,話不投機。

搵你攝時間都算,出到嚟仲要做佢樹窿,一啲尊重都冇,呢啲朋友可以隔走了。

水晶宮

19841984 發表於 18-6-20 00:03
我個朋友,不用返工,全職照顧高小女兒,
佢是超級緊張型,
女兒測驗考試緊張到爆果隻

如果佢約你你hard feeling咁就唔好出囉,你都識講你朋友緊張個女嘅學業,咁佢先顧好小朋友嘅學業好正常,要溫書唔出得街一段時間亦好正常,可能樓主你未有小朋友,唔知幫小朋友溫書嗰種勞心勞力,我試過同個仔溫書時講太多野,攪到聲帶發炎,開唔到聲,免得過都唔想接電話,至於係攝時間定一話人地個女考完晒試先得閒約朋友就睇你點睇囉

你個case我唯一覺得你朋友唔啱嘅地方係同你出街無時無刻都講個女,有佢講冇你講

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

catfitfit 發表於 18-6-20 00:27
有試過,勁嬲~朋友以為佢老公唔返屋企食飯,約我去街,點知佢老公打嚟話返屋企食飯,佢掉低我嚮街,一支箭 ...

我果時個frd就係咁,以前佢星期六返半日,男友加班,咁就會打電話約人,難為人地專登屋企出黎,行左個幾鐘就話男友收工,走左去

又試過出街食飯,又話大家之後食糖水,點知原來又係咁....早知食完飯就閃

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

catfitfit 發表於 18-6-20 00:27
有試過,勁嬲~朋友以為佢老公唔返屋企食飯,約我去街,點知佢老公打嚟話返屋企食飯,佢掉低我嚮街,一支箭 ...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

好在我冇呢啲朋友

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

攝時間絕冇問題!

佢出黎有佢講冇我講,我唔會嬲佢,以後唔show 佢就是了。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我反而唔會好介意攝時間,但成日講仔女野就煩d。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tansyneko 發表於 18-6-20 00:20
唔會再理佢

X2

子爵府

佢是超級緊張型,

你有小朋友要讀書考試嗎?
你都話佢超級緊張,忙溫書考試真係會冇時間,但佢一有時間就搵你喎⋯⋯唔覺有問題

公爵府

回覆 19841984 的帖子

要同女溫習,得閒先搵我,呢樣我會體諒佢,但我搵佢唔接電話留言唔覆,我會嬲,唔尊重人,出到黎只有我聽佢講嘢,佢無興趣聽我講嘢,出多兩次街我都覺得悶,有佢講無我講,如果我有咁既朋友,我會疏遠佢,當我係朋友唔會咁樣對我

大宅

熱血勳章

佢是超級緊張型,

你朋友唔算差,我朋友仲衰,同男朋友鬧交就打比我約我食飯,但到食飯果日就打比我話忘記約左男朋友班fd一齊食飯喎,次次都係咁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果我得閒既, 都OK既
唔同朋友傾既野都唔同麻

伯爵府

佢是超級緊張型,

攝時間,想出就去,唔想去就唔去,如講女經,可用其他話題轉移

男爵府

想生BB熱投

回覆樓主:

我有朋友等緊車或者等緊人果陣時,總會打電話俾我攝時間,而且佢係無目的咁打,明明係佢打俾我,但就唔知佢自己想講乜,勁無聊

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主

以前某朋友會咁, 最慘係約咗出嚟, 又放我飛機, 事後先知佢約咗其他人, 咁你就唔好約我出嚟啦

水晶宮

回覆樓主

佢搵我一定話唔得閒

子爵府

回覆樓主

我覺得你朋友係個好媽媽,佢都係忙著照顧個女又唔係同其他人一齊唔理你,係可以接受既大家互相遷就啦

首頁

尾頁

跳至