婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

pinkyee 發表於 18-6-21 20:37
成家都好樂意睇佢面色做人
我想拍枱都無人理啦

可唔可以唔理佢,佢有佢講你有你做呀

大宅

tinker1212 發表於 18-6-21 21:13
可唔可以唔理佢,佢有佢講你有你做呀

都係大家互當透明啦
晚晚都係甘都好難頂
又要扮和諧甘囉

你果個都好難頂呀。。。

複式洋房

tinker1212 發表於 18-6-21 21:13
多謝你既安慰,其實就係開始有啲忍唔住先要上嚟講佢,但只能同自己講努力修行,去做個好啲既人唔好似佢
...

加油呀!盡情發洩,支持你呀!

放心我唔覺得你有一秒做得出呢D人做既野!唔洗努力都做唔出啦!

男爵府

Yee_eey 發表於 18-6-20 22:23
我老公ok,係6299唔ok,就算點佢地永遠覺得自己個女無錯,錯的永遠是新抱
你講得好岩,好認同你講

複式洋房

tinker1212 發表於 18-6-20 18:18
最恐怖係佢唔覺自己有問題

啲衰人 做啲衰野 係唔會覺自己有問題架!

子爵府

tinker1212 發表於 18-6-20 11:57
唔可以完全斷絕來往,但又真係好想去數吓自己姑奶有幾極品。只數啲關自己事既野啦
1拍拖時老公買咗條裙畀我 ...

樓主,睇哂你啲文字,我哋嘅姑9都係同族,

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

呢 d 咁既姑奶盡量小見保持距離

我果件一樣咁極品衰格,以家我見到佢當佢透明唔會叫佢當佢透明人一樣
愛 我 就 別 傷 害 我

公爵府

妹豬!!! 發表於 18-6-20 14:34
同我個未結婚姑奶一樣難頂
個時結婚6299買左金器比我叫我上去拿
上到去佢話叫左唔好咁早比佢架啦,一陣拿左 ...

又係未結婚姑奶……我都有三個老姑婆姑奶,極品都一個點,超討厭…………

大宅

tinker1212 發表於 18-6-21 12:04
佢做好多小動作,逼你發癲,你一癲佢就扮慘,到時又係老公受。佢做咁多野都係想老爺奶奶知係係女都好好, ...

同我件有得揮

公爵府

我果件姑仔也是一件麻煩人.不過她宜家長住台灣啦因此家族得以安寧希望她死在台灣啦 ? 天下得以太平.....

大宅

pinkyee 發表於 18-6-21 22:11
都係大家互當透明啦
晚晚都係甘都好難頂
又要扮和諧甘囉

睇見你咁都覺得辛苦,得閒就係呢到呻吓啦

大宅

花之豆 發表於 18-6-22 10:36
加油呀!盡情發洩,支持你呀!

放心我唔覺得你有一秒做得出呢D人做既野!唔洗努力都做唔出啦!

佢可以成日掂你條底線之後扮無野,衰啲咁講,你弱質纖纖就話我恰你即,成座山咁扮妹妹聲講野真係好頂唔住。。。
但我老公成日話我發呆個樣好無辜,所以老爺奶奶都會叫佢唔好煩我,咁可以抖吓氣
努力唔做衰人呀

大宅

Mavisever 發表於 18-6-24 20:25
啲衰人 做啲衰野 係唔會覺自己有問題架!

不過我老公成日串佢,佢會招架不住,當出一口氣

大宅

tkl1016 發表於 18-6-27 08:28
樓主,睇哂你啲文字,我哋嘅姑9都係同族,

好變態呀!就係唔明點解成家得佢一個係咁!

大宅

kitwong 發表於 18-6-29 20:17
呢 d 咁既姑奶盡量小見保持距離

我果件一樣咁極品衰格,以家我見到佢當佢透明唔會叫佢當佢透明 ...

如果咁你舒服又無人銀你就咁做啦,真係啲姑9當自己係咩

大宅

bkfans123 發表於 18-6-30 21:39
又係未結婚姑奶……我都有三個老姑婆姑奶,極品都一個點,超討厭…………
...

聽到都辛苦,1打3。。。

大宅

kikiwo 發表於 18-6-30 22:08
同我件有得揮

我個位啲戲好屎,成日有位畀我老公入架

大宅

美之選468 發表於 18-6-30 22:40
我果件姑仔也是一件麻煩人.不過她宜家長住台灣啦因此家族得以安寧希望她死在台灣啦 ? :th ...

唔使見最好!!

大宅

回覆樓主:

擒晚同男家食飯(補足父親節加好耐無食飯喎)老爺奶奶,小叔,姑奶兩公婆,我兩公婆。好齊人。又撩野嚟講,話我生咗佢同奶奶一齊幫手湊我個女!佢真係痴線架!要唔返工湊仔點都係我先啦係咪呀,老公見我面都黑埋,即刻話你咁想湊自己生又好領養又好我唔理你,佢仲要話幫輕我地咋!真係多謝哂,好彩老公今次醒目唔係我應該屈到喊。
有時我都真係好想問姑奶個老公點解會同佢結婚,成程飯無咩點講野又唔交流,姑奶就叫佢剝蝦夾餸,工人一樣,唔通真係一物冶一物?

大宅

tinker1212 發表於 18-6-20 12:23
4就結婚,都係睇樓,佢跟咗去睇好幾次,有到個入口又差成間屋有陣味,佢居然話好!老公忍唔住話你買你住囉 ...

我都有個極品,
我陀bb時,成日話你一定生女,但驗出黎係仔 ,佢依然話會驗錯
我仔出世,佢成日指住我個仔,笑笑口話:睇下你個白痴仔樣
我搬間大d嘅屋,我落咗大訂,佢話你間屋有鬼,又話環境淸靜,啱養病
老爺過身撹白事,有佢在場就乜都話預多一份比我,例如,靈位,棺材。佢當講笑丶我當冇嘢,我唔忌呢d,不過,未見過人辦白事,會成日講笑,自己老豆都唔尊重
每次見面一定問,我瘦咗好多呀,你唔覚咩
太多太多丶不能盡錄丶已減到一年見不出十次

首頁

尾頁

跳至