爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

想裝 Bose Lifestyle 650 home entertainment system,有冇兄弟姊妹用緊 / 對影音系統有研究可以俾d意見? (例如 好唔好用、有冇用開發現伏位、其他選擇建議 之類)

(習慣周末有時間就多套電影+紅酒,乜類型片都睇,劇情片多,亦有musical)

唔該晒大家寶貴意見。

洋房

sint 發表於 18-6-21 11:36
想裝 Bose Lifestyle 650 home entertainment system,有冇兄弟姊妹用緊 / 對影音系統有研究可以俾d意見? ( ...

Bose soundbar 300 買左比老豆兩個禮拜 先發現原來soundbar 唔可以攞嚟唱卡拉OK 所以想賣 有興趣請PM 只有兩個禮拜舊
HKD 5200

別墅

thinchuchu 發表於 18-6-23 14:11
Bose soundbar 300 買左比老豆兩個禮拜 先發現原來soundbar 唔可以攞嚟唱卡拉OK 所以想賣 有興趣請PM 只有 ...

唔洗喇,唔該。

男爵府

回覆 sint 的帖子

舊年買咗俾老公,佢話好滿意,他意見:正呀!聽歌又方便。 如要散件砌返同級聲,吾止呢個價。 亦要好大地方先擺到位。 只是不能玩最新音效, 如 dolby atmos. 95分/100分。

別墅

apricot 發表於 18-6-25 10:15
回覆 sint 的帖子

舊年買咗俾老公,佢話好滿意,他意見:正呀!聽歌又方便。 如要散件砌返同級聲,吾止呢 ...

Thanks! 咁我尼緊去馬先! 最怕唔好用又裝修好晒,到時真係一殼眼淚。

男爵府

回覆 sint 的帖子

不過唔知佢有冇因為係我送所以梗係話好

首頁

尾頁

跳至