自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

路過的人 發表於 18-8-18 22:09
通常club sim插入sim 2位……去到國內或星加坡等地方……開漫遊……轉sim 2接收就可以
...

唔該哂

男爵府

回覆樓主

我買咗自由鳥黎緊去中國用,想問一日300 MB其實夠唔夠用?怕要成日增值

大宅

angela0206 發表於 18-8-18 23:02
我買咗自由鳥黎緊去中國用,想問一日300 MB其實夠唔夠用?怕要成日增值

過咗300後限速的,所以不用增值的

男爵府

pooh88 發表於 18-8-19 00:43
過咗300後限速的,所以不用增值的

咁如果我唔想限速 增值左個日會唔會可以重新連300mb 4g?(我怕到時要搵好多資料 之前又未試過買數據卡返大陸

大宅

angela0206 發表於 18-8-19 00:45
咁如果我唔想限速 增值左個日會唔會可以重新連300mb 4g?(我怕到時要搵好多資料 之前又未試過買數據卡返大 ...

咁我夠用又冇試過要top up喎

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大陸CLUBSIM好D

男爵府

graceng 發表於 18-6-26 07:25
回覆 sweetpotatocat 的帖子

club sim 在大陸都用到whatapp 同fb

你好阿,請問可唔可以教我點用,上早兩日去東門果邊同樣用club sim唔知點解用唔到wtsapp,facebook,就連上個網搵資料都做唔到,我都係之前有朋友介紹先用club sim但依家咩都唔到,請問可唔可以教我
Ps我第一次用club sim

別墅

graceng 發表於 18-6-26 07:25
回覆 sweetpotatocat 的帖子

club sim 在大陸都用到whatapp 同fb

請問apple機是否要換卡

子爵府

HFGL 發表於 18-8-19 09:10
你好阿,請問可唔可以教我點用,上早兩日去東門果邊同樣用club sim唔知點解用唔到wtsapp,facebook,就連上 ...

有啲机要手動返揾返網络的

首頁

尾頁

跳至