網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

買左好多好多次, 官方, 貓超等等都是送到門口....
但剛有單貓超送貨只送到電梯口.... 就唔送, 因為我地址要落一層樓梯, 最慶是個快遞講講下就CUT 我線....... 頂...

即刻打去投訴講左一排又話...叫我旺旺先可以聯絡快遞... 最後話是只送到LIFT 口.... 想取消單又唔俾, 重話直送無得取消......又唔可以選/ 改快遞.... 4PX真是做衰自己

唉...可以點? 改約時間晌電梯口等...

過左一陣, 快遞又送到門口... 收左貨... 唉... 以後都唔好訂咁多野.... 重有2單未來....

原本要投訴佢無禮貌CUT線, 唉, 收左貨..就算啦..留言旺旺...提醒快遞要有D 禮貌....

Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

回覆樓主

可能是因為香港勞工短缺吧。4PX名聲近年好像挺差的。我好幾年前用過他們的官方集運服務,當時不錯的。

國內快遞公司是可以打去客服投訴的,態度不錯。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

平平常常 發表於 18-6-22 22:49
可能是因為香港勞工短缺吧。4PX名聲近年好像挺差的。我好幾年前用過他們的官方集運服務,當時不錯的。

國 ...

另一單貓超是中通派, 剛才8點重派緊, 佢話是幫手.因貨好多, 人地又是派到門口... 日頭果個都應該是幫手但態度就差好遠.... 真是4PX 玩衰自己.....

4PX 都是用佢地自取多, 自從果D 無主件安排, 搞到頭大....都未有再用....
Stay Hungry , stay foolish !!

首頁

尾頁

跳至