親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

七月底一行六大+一小b去 Gold Coast + Melbourne, 仲未訂地方住...

本身想酒店bnb 都住下,因bnb有廚房,酒店有services,有staff俾我問下嘢,但睇落酒店好多都有廚房,無housekeeping,兩者價格差不多兼寬敞,bnb d相仲係豪宅級...

刨完d post都無人提bnb,係咪睇漏眼?有推介嗎?

大宅

回覆樓主

Up

男爵府

tsuiamy 發表於 18-6-23 10:27
七月底一行六大+一小b去 Gold Coast + Melbourne, 仲未訂地方住...

本身想酒店bnb 都住下,因bnb有廚房, ...

之前問老公意見,一係揀hilton貪方便,一係揀遠dd要大同靚d,因我地自駕所以老公話揀大d,不過我都遲左book,最想book果1-2間都租左俾人。

我係上網搵holiday houses既agent價錢唔貴,大約 $1600-2200左右一晚,間屋有花園/泳池/buggy/私人碼頭/按摩池/私人影院,如果你多人會抵d因為好多4-5房,我一家3口其實只會住其中2間。

其實地點我覺得都ok,movie world渣5分鐘車就到,去sea world既時間同由surfers paradise差不多。

大宅

女皇駕到 發表於 18-7-14 00:06
之前問老公意見,一係揀hilton貪方便,一係揀遠dd要大同靚d,因我地自駕所以老公話揀大d,不過我都遲左boo ...

Thanks!已訂一間bnb係surfers paradise,apt,應該有d景觀,對比house當然叫細,但我住足6日,都係方便d好,月尾去

子爵府

回覆 tsuiamy 的帖子

Can I know how much for this booking?
6 persons ?

大宅

168148 發表於 18-7-16 11:54
回覆 tsuiamy 的帖子

Can I know how much for this booking?

9880 月底去gc, stay 6晚

首頁

尾頁

跳至