自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

大家會喜歡ViuTV用專業人員講波的轉播?還是以前TVB搵一班明星參與講波呢?

我比較喜歡ViuTV的方式,雖然我係唔識足球,只會在世界杯才偶然睇下。

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

ViuTV 正好多

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

99台,啲評述專業好多,TBB搵阿叻,同埋個啲藝人講波

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

回覆樓主:

Viutv 即係平時now果班講波,tbb 攞到轉播權氣氛好似好d ,佢地都有專業既講波評述員

大宅

Viutv 踢完半場同全場先播廣告已經好過TVB好多

大宅

回覆樓主

Viu99正好多

珍珠宮

廷廷媽 發表於 18-6-24 00:52
Viutv 即係平時now果班講波,tbb 攞到轉播權氣氛好似好d ,佢地都有專業既講波評述員

...

我都覺得TVB氣氛好啲及熱鬧啲。不過,有時會覺得好似好嘈吵。

伯爵府

回覆樓主:

梗係Viu啦,TVB成日搵呀叻做大龍鳳,好心啦…根本無人想聽佢地講咩~只想睇波

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

Alex123 發表於 18-6-24 00:40
大家會喜歡ViuTV用專業人員講波的轉播?還是以前TVB搵一班明星參與講波呢?

我比較喜歡ViuTV的方式,雖然 ...

viu正d,不過免費播得少

大宅

回覆樓主

Viu TV 好好多!

子爵府

回覆樓主

Viu即係now,都聽慣佢地講波。

氣氛始終係tbb攪得好d,唔到開波前一個星期睇whatsapp俾我既賽程表,我都完全無為意咁快就開始。一啲都feel唔到世界盃就到。

另外有人回覆話viu半場全場先播廣告。其實,tbb好幾年已經隊伍出場前,半場播2次,完場又播㗎喇(唔記得幾耐,好似已經十年八年)。
唔係淨係viu係咁,tbb, now, cable一樣

公爵府

2018復活節勳章

Viu 正好多。佢都算好,有咁多場波有得免費睇。

方丈勁小器,落晒order 嚴敢員工講世界杯。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

peonica 發表於 18-6-24 01:13
Viu 正好多。佢都算好,有咁多場波有得免費睇。

方丈勁小器,落晒order 嚴敢員工講世界杯。 ...

4強, 冠軍有無free睇??
放下自在

子爵府

wing_wing912 發表於 18-6-24 01:06
viu正d,不過免費播得少

雖然播少tvb 三場,但冇tvb咁衰淨播啲悶嘢比人睇囉
上屆tvb係勁衰,熱門勁戲碼唔播,好似16強又唔播,到8強才播
咁多又有乜用

我瞓身支持Viu
Tvb太多九唔搭八嘅人,好嘈

男爵府

回覆樓主

ViuTV,之前Tbb最唔鍾意睇阿叻

大宅

99台講波專業d,但TVB气氛搞笑d,好怀念阿叔講波。

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

sugarcheung 發表於 18-6-24 01:16
雖然播少tvb 三場,但冇tvb咁衰淨播啲悶嘢比人睇囉
上屆tvb係勁衰,熱門勁戲碼唔播,好似16強又唔播,到8 ...

諗起下星期冇免費睇就唔開心

男爵府

回覆樓主:

viu 好睇d!

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

viu好好多,唔鍾意阿叻和鍾志光講波

首頁
12345...7

尾頁

跳至