自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

係度買過嘢嘅人都知哩間應該都知佢地經常有入咗錢無貨俾,打電話、email都無人聽同覆,而且門市里的服務態度亦不好,實在好令人氣憤,哩間鋪有個聲討fb,如有需要可以上去一齊探討方法要求佢退款!不要姑息哩間嘢!想係度買嘢的人亦要自己諗清楚!

寶石宮

2021勳章

Eason_mama 發表於 18-6-27 21:54
係度買過嘢嘅人都知哩間應該都知佢地經常有入咗錢無貨俾,打電話、email都無人聽同覆,而且門市里的服務態 ...

男爵府

我的育兒心得勳章 熱血勳章

回覆樓主

又係呢間,個個星期都有人開post,但繼續大把人買。
同呢間訂貨要佛系心態,緣份到了,自然有貨收。

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

呢間賣嘅美國嘢堅平,我响美國都買唔到,不過收唔收到貨係另一回事

別墅

conniemar 發表於 18-6-28 15:48
呢間賣嘅美國嘢堅平,我响美國都買唔到,不過收唔收到貨係另一回事

會唔會係假嘢咧?成日話官網打錯假俾佢搶到

別墅

雞煲煮家明 發表於 18-6-28 15:43
又係呢間,個個星期都有人開post,但繼續大把人買。
同呢間訂貨要佛系心態,緣份到了,自然有貨收。
...

哈哈.佛系心態

翡翠宮

2021勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我唔買FB店,但朋友常買又冇問題,真係要講緣份

別墅

blackberry 發表於 18-6-28 16:32
我唔買FB店,但朋友常買又冇問題,真係要講緣份

我暫時買過哩間係咁,其他無問題

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至