自由報料

跳至

首頁
23456...13

尾頁

大宅

回覆樓主:

我想問其實佢同babyshop d嘢係真係正貨還是山寨貨?因為正常無可能咁平

男爵府

rabbitbaby1 發表於 18-6-29 11:53
4月訂左4部無葉風扇仔,等了又等,遲遲唔出貨。等到終於出貨,結果只收到2部。Pm又唔覆,真離譜,呢間野要b ...

我fb pm佢,有覆.....但等咗2日之後件貨4月尾訂等咗2個月whatsapp 要我呢2個星期就要攞,唔係就收存倉,whatsapp 問返佢朋友伐取要咩資料又唔覆自己衰心急,比完錢至發現幫襯閞嗰間仲要平十幾人蚊,仲要近d又唔會限幾時攞
比後都唔再係佢度買嘢

男爵府

4月訂左4部無葉風扇仔,等了又等,遲遲唔出貨。等到終於出貨,結果只收到2部。Pm又唔覆,真離譜,呢間野要b ...

我都係4月訂左2部,但依家仲未收到

男爵府

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 BK Milk勳章

saisai0325 發表於 18-6-29 15:31
我買左champion tee本身話5月頭出貨, 等到今日先收到, 仲要質地唔係咁好, 以後都唔會幫襯呢間黑店唔覆pm, ...

無任何包裝~只是個順豐袋袋住
或許champion本身公司環保吧

男爵府

soso317 發表於 18-7-1 09:49

我另一間買係有包裝,質量好好多,不過應該唔係正版。因為都平

大宅

soso317 發表於 18-7-1 09:49

我都今日收到。又係就咁搵順豐袋入住(emoji)

大宅

我買左champion tee本身話5月頭出貨, 等到今日先收到, 仲要質地唔係咁好, 以後都唔會幫襯呢間黑店唔覆pm, ...

jm你就好 仲未收到話可以拎貨

大宅

zoechan826 發表於 18-6-29 17:44
你都好丫收到貨,佢覆我過萬件要點貨又要增加人手

同我一樣 話個點緊

大宅

stacyli 發表於 18-7-1 15:05
jm你就好 仲未收到話可以拎貨

Send message催佢啦!我都問左佢兩次,都係答官方野!不過昨晚收到自取code了!

水晶宮

fanfan2606 發表於 18-7-1 11:18
我另一間買係有包裝,質量好好多,不過應該唔係正版。因為都平

呢款衫大部分fb shop 都係老翻

複式洋房

豆王 發表於 18-6-29 20:04
買左2張涼感被,硬到呢!根本比唔到bb用,都唔涼,唔明點解叫涼感被。有無人買左?
...

我有買呀,硬到膠甘痴線,勁失望,冇俾bb用,捐左

大宅

回覆樓主

你仲好,起碼叫收左貨,我都係四左4部,但係一部都未到手,搵極都吾覆(emoji)

大宅

我都買咗風扇,未收貨,等我pm下佢先

大宅

tcbabe 發表於 18-7-1 21:35
我有買呀,硬到膠甘痴線,勁失望,冇俾bb用,捐左

我都有買,未取,莫非又中伏

別墅

瞓得好勳章

回覆樓主

我都買左2部風扇仔成3個月都未有⋯發貨超慢,請問大家除左呢間,fb仲有邊間店係唔多掂架?邊間店又ok,值得推薦?

伯爵府

我都有訂, 離譜遲遲都未有貨, 問親佢地, 回覆 “請耐心等候” 吾知係吾係要等到冬天

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

rabbitbaby1 發表於 18-7-1 00:53
Facebook大把人話緊呢間野

我都見fb group好多人講。
其實見fb group賣野d人大部分都係淘寶貨,仲要影相都懶,直接cap圖post出黎買就算,
仲要賣得勁貴食水好深。

男爵府

回覆樓主:

我都幫襯過,其中一次等好耐先有貨,pm 追貨幾日都唔覆,自取倉期勁短,過期倉租又貴,已經唔想再幫襯

大宅

mmkamkam 發表於 18-7-1 12:30
我都今日收到。又係就咁搵順豐袋入住(emoji)

我都係呀,得個順豐袋入住,乜牌仔都無,真是淘寶都好過佢呀,等我仲買左三件(emoji)(emoji)(emoji)

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

回覆樓主

有無得告佢賣假野架?
真係成間黑店一樣...5月中拖到7月..
仲要扮到真貨咁

首頁
23456...13

尾頁

跳至