自由報料

跳至

首頁
45678...13

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

剛買左啲鑊,唔知要等幾耐呢

珍珠宮

chainhazel 發表於 18-7-11 18:28
babyshop係唔係呢間?
我落左單買pappa pig牙刷

係呢間
泡菜係無得追
但佢係預定時間有貨
但babyshop試過無貨收
我無追
因覺得哂時間而我件貨平過100蚊
所以由佢

洋房

namnamnamlolo 發表於 18-7-11 19:27
係呢間
泡菜係無得追
但佢係預定時間有貨

咁最尾無貨又無退錢?
我見babyshop又係fb落左廣告

又勁多人買
仲諗住信得過

估唔到又係黑店

翡翠宮

回覆樓主:

呢啲地攤貨,唔係應該内地網購咩?起碼收到貨先確認,又有差評在手。

珍珠宮

chainhazel 發表於 18-7-11 19:33

咁最尾無貨又無退錢?

無呀
乜都無
我自己又無追
因聽聞都要追好幾次先有

子爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

無葉風扇⋯超伏。試完打入冷宮

子爵府

rabbitbaby1 發表於 18-6-29 11:53
4月訂左4部無葉風扇仔,等了又等,遲遲唔出貨。等到終於出貨,結果只收到2部。Pm又唔覆,真離譜,呢間野要b ...

黑店

大宅

jumpjumptiger28 發表於 18-7-11 14:38
個涼感被鞋到爆,做台墊都厭佢鞋,仲要勁多螢光劑,咁都可以賣出黎寄貨俾人,佢真係好厚面皮,黑 ...

其實會唔會洗多幾次冇咁鞋呀?我買另一牌子涼感被都係一開始好鞋,洗多幾次就唔鞋啦

別墅

karixi 發表於 18-7-12 11:32
其實會唔會洗多幾次冇咁鞋呀?我買另一牌子涼感被都係一開始好鞋,洗多幾次就唔鞋啦
...

如果係都好,但呢塊洗多幾多次都5會5鞋,如果你有買就會明白(emoji)(emoji)‍♀️

伯爵府

Sbbxoxo 發表於 18-6-30 00:31
有d人話佢係買留言 身邊好多媽咪都中左招,退錢都要等幾個月
...

留言都有得買?

複式洋房

我都中左伏,同朋友一齊買左個個champion tee,幾百蚊,但仲未收到貨,上星期一終於俾個順豐號碼,點知查唔到件,跟住呢一個星期都唔覆message,已讀不回,而家甚至唔睇添,真係好嬲,仲要佢fb仲有post新帖,有時間po野,無時間覆人?不負責任,俾個交代都好丫。請問有無咩方法追討?同埋有無sis一樣未收到貨?

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主

我都見過個個fb,我刻都有諗咁多人買既
但因為已有巴蕉扇未壞繼續用緊無落搭
咁睇黎,呢個店主請左好多打手去打造佢既生意
多人留言所以多人買
羊群心理

別墅

claudiaman_86 發表於 18-6-29 17:35
回覆 w.c.chong 的帖子

我都係呀~ 不過唔急既冇咩所謂, 同埋次次都係簡去荔G角拎 ...

請問佢茘枝角係舖頭定物流中心取貨,我入咗錢冇貨,成兩個月都未退,想知地址,可以pm我嗎?

侯爵府

HM2gether 發表於 18-7-25 20:18
我都中左伏,同朋友一齊買左個個champion tee,幾百蚊,但仲未收到貨,上星期一終於俾個順豐號碼,點知查唔 ...

我都中佐,買兩把風扇到依家都未收到,pm又唔覆,之後俾佐個順豐no我,日日check都查唔到件,足足pm一星期有多,忍唔到版面問佢,之後好啲,終於第三日即覆話有問題,我選擇退錢算了,依家等退錢又唔知要等幾耐

男爵府

rabbitbaby1 發表於 18-6-29 11:53
4月訂左4部無葉風扇仔,等了又等,遲遲唔出貨。等到終於出貨,結果只收到2部。Pm又唔覆,真離譜,呢間野要b ...
呢間嘢等好耐才出貨,仲要吹才回覆/出貨。好冇交帶。
其實它售賣的貨物,在其他網站都買到,價錢差不多,冇需要幫襯它吖!

男爵府

2018復活節勳章

回覆 Lingkoko 的帖子

佢到左貨會WHATSAPP你, 你可以試下INBOX佢, 因為我都試過咁, 搵朋友上去拎佢都係叫你INBOX佢, 果到負責交收, 完成唔關事既佢話

複式洋房

wing_so 發表於 18-7-26 00:20
我都中佐,買兩把風扇到依家都未收到,pm又唔覆,之後俾佐個順豐no我,日日check都查唔到件,足足pm一星期 ...

係佢fb直接問佢?我諗住佢再唔覆我,我真係係佢fb既post到直接留言俾佢,睇下佢仲處唔處理,亦都俾其他人知道佢幾有責任感。

侯爵府

HM2gether 發表於 18-7-26 12:51
係佢fb直接問佢?我諗住佢再唔覆我,我真係係佢fb既post到直接留言俾佢,睇下佢仲處唔處理,亦都俾其他人 ...

係呀,pm成個幾星期都唔覆,我嬲嬲地就係佢post到開聲問囉

別墅

claudiaman_86 發表於 18-7-26 10:21
回覆 Lingkoko 的帖子

佢到左貨會WHATSAPP你, 你可以試下INBOX佢, 因為我都試過咁, 搵朋友上去拎佢都係叫 ...

我inbox咗,但係我唔係等貨,而係冇貨退款拖咗兩個月(emoji)(emoji)(emoji)

侯爵府

Lingkoko 發表於 18-7-26 14:49
我inbox咗,但係我唔係等貨,而係冇貨退款拖咗兩個月(emoji)(emoji)(emoji)

退款都要等兩個月?請問依家退佐未

首頁
45678...13

尾頁

跳至